CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surpriza: primarita Firea, atacata dinspre PSD

3 comentarii / 4401 vizualizări / 19 mai 2017

Primarul general Gabriela Firea reușește, la un an de la alegeri, să dezamăgească nu doar bucureștenii, ci pînă și colegii de partid. Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu, una dintre figurile grele ale partidului din vechea gardă, o avertizează pe Firea, într-o postare pe Facebook, că, prin măsurile luate, își compromite singură viitorul politic:

”Dna Primar General putea sa găsească o alta modalitate de a-si diminua artificial popularitatea si a-si reasigura astfel adversarii ca nu conteaza in alegerile prezidențiale din 2019, decât sa sufoce si mai mult circulația – si așa congestionata – pe marile artere, prin marcarea cu stâlpi a unei benzi pentru transportul in comun!?
Va fi haos in circulația bucureșteană, care si așa este sufocata!” scrie pesedistul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. nu intelege ca trebuie reduse intersectiile la jumatate, trecerile de pietoni la un sfert si interzis virajul la stanga, a luat-o cu frectii penibile ca banda pentru transportul in comun, parcari la intrarile in oras si patrunderi, frectii care nu rezolva fluenta traficului, problema nr 1 in oras, tare mi-e teama ca se ia dupa prostii care-i spun ca nu se poate aia si aia, deja cu traficul a dat-o in bara, la fel cu blocul de langa catedrala catolica, urmeaza probabil si altele!

  2. Cel mai bine sa nu cauti solutii si atunci va fi bine.Specialisti avem peste tot..alde Gigi contra care se pricep la toate si asta u numai la nivel de capitala,peste tot,aici le sta acesta Firea in git,este vinovatul principal,daca aproba de ce aproba si daca nu aproba iar de ce nu aproba.gasiti domnilor circotasi o solutie si propuneti.

  3. […] „Dna Primar General putea să găsească o altă modalitate de a-și diminua artificial popularitatea și a-și reasigura astfel adversarii că nu contează în alegerile prezidențiale din 2019, decât să sufoce și mai mult circulația – și așa congestionată – pe marile artere, prin marcarea cu stâlpi a unei benzi pentru transportul în comun!? Va fi haos în circulația bucureșteană, care și așa este sufocată!”, a scris Pașcu pe contul său de Facebook, citat de inpolitics.ro. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998