CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surpriza: se cere testarea anti-drog a premierului Citu

4 comentarii / 2916 vizualizări / 8 septembrie 2021

”Ca deputat în Parlamentul României, propun o soluție pentru deblocarea actualei crize politice, având în vedere numeroasele acuzații publice, unele venite chiar din partea unui deputat USR-PLUS: testarea premierului Cîțu pentru depistarea consumului de droguri (testul este foarte relevant, deoarece arată dacă în ultimele luni premierul a consumat droguri).
Acest test trebuie făcut la un laborator acreditat oficial din străinătate, pentru a elimina orice suspiciune privind corectitudinea lui.
Dacă testul iese pozitiv, e clar pentru toată lumea care e situația. Deși pentru majoritatea românilor e clar demult că modul bizar în care se comportă premierul Cîțu, care a aruncat țara în haos, nu e al unui om normal la cap.
Fă testul anti-drog, Cîțule!” a scris, pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Mai bine l-am „asista” pe imbecilul sinistru dar fudul la un test de ceas elvetian (Waterproof) prin cronometrarea timpului in care rezista cu mecla scufundata intr-o buda infundata de toti motatii idolului sau de la Cotroceni.

  2. TESTAREA ANTIDROG A LUI cATU fLORIN ESTE ABSOLUT NECESARA SI NU ORICUM CI DE O COMISIE MEDICALA CARE SA NU FACA PARTE DINTRE MEDICII NAZISTI AI LUI kLAUS iOHANNIS.

  3. Ar fi un inceput bun pentru stii câti drogați îi fac concurenţă lui CÎŢU. Oricum calcă sigur si apăsat pe urmele lui Mazăre(urmele de praf)

  4. Sunteti tampiti la cap ati gasit motiv sa-l demolati pe Catu pt o noapte petrecuta in custodia politiei hei handicapatilor de cap nu stiti pe ce lume traiti. Nu este dosar penal in USA pt ca te protejaza politia daca esti baut pana a doua zi cand iti da un sut un fund fare sa te chargeze. Voi manelistilor asa ganditi . aide mama voastra de inapoiati mental .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998