CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Surpriza: se naste un candidat independent anti-sistem?

8 comentarii / 6875 vizualizări / 4 iunie 2014

Ieșire spectaculoasă la rampă, în această seară, a unei figuri de prim rang a mediului de afaceri, fost combatant și pe frontul politic: Viorel Cataramă.

O apariție media neașteptată, la Realitatea TV, dar care pare să contureze nașterea unei candidaturi independente la prezidențiale, a unui lider anti-sistem.

Invitat la ”Jocuri de putere”, Cataramă, exclus acum doi ani din PNL, a făcut un rechizitoriu teribil clasei politice actuale, afirmînd că partidele sunt în acest moment ”cel mai bine organizate structuri mafiote din România” și că ”80% din banul public se fură”.

El a punctat faptul că există un blocaj complet la nivelul structurilor politice, care împiedică orice decizie democratică, totul fiind rodul negocierilor structurilor de interese; ”Dacă nu poți să te integrezi în aceste structuri de interese, ești dat la o parte și nu mai poți pune în aplicare nicio idee, că te blochează sistemul” a spus el.

”În ce țară din lume o femeie care a furat cîteva flori face doi ani și jumătate de pușcărie, iar un parlamentar suspectat că a furat un milion de euro nici măcar nu poate fi anchetat?” a mai punctat afaceristul, subliniind protecția pe care au avut grijă să și-o asigure aleșii.

”Toate partidele și-au dat mîna în a proteja acest sistem de interese care să permită devalizarea banului public, aici se blochează România” a declarat ex-liberalul.

”Băieții deștepți, care se gîndesc numai la buzunarul lor, mă vor urî pentru ce spun acum, dar cetățenii trebuie să înțeleagă de unde vine răul: parlamentul este scut pentru perpetuarea devalizării banului public.” a mai afirmat Cataramă. (B.I.)

 

 

foto: Jurnalul.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Amin!
  Sa vina cu un program politic si il votez. Mai bine sa te risti cu unul care stie sa aiba grija de o afacere, decat cu mafiotii din partide care nici nu se gandesc sa puna capat coruptiei.

 2. cine sa voteze un fost securist,die, mie , sie?

 3. Hai sa fim seriosi! Cum sa fie un produs al sistemului anti-sistem? Anti-sistem poate fi numai cineva din afara sistemului care vrea sa reformeze sistemul din temelii. Parca nu stim cu totii cine este Catarama si cum si-a facut averea? Nici 0,5% nu va lua daca va candida!

 4. da, ce operatii estetice i a facut nevasta sa!!! sa nu l mai recunosti!

 5. Dupa ce l-a tinut in adormire ,Secu il scoate la rampa.E adevarat ca nu a reusit sa-si indeplineasca misiunea
  de distrugere a PNL. Rares Bogdan trebuia sa-l intrebe ce cauta in avionul lui Ceausescu ,in 1989, si l-a intorcerea din Iran ,de ce a coborit la Moscova. Rares Bogdan este prea pufos,laptos pentru asemenea subiecte.Inca are cas la gura.se vede si dupa cum discuta cu Cristoiu si-l intrerupe aiurea.

 6. Excelenta , va urez sanatate si ptruee de munca .Felicitari pentru intreaga dumneavoastra activitate . Societatea romaneasca are nevoie , mai mult ca niciodata , de devotamentul , energia si sustinerea morala a unei adevarate elite .O ELITA PUSA IN SLUJBA NATIUNII . O Elita care stie sa conduca masele catre un viitor mai practic , mai bun , mai luminos . Cu respect .Daniel

 7. Was totally stuck until I read this, now back up and rugnnin.

 8. Fie ca ziua de azi sa va aduca multa sanatate, si multe buruci in suflet si in viata de zi cu zi, alaturi de familie,de prieteni si de cei dragi..iar eu cu multa stima si respect va doresc din suflet un calduros . ,, LA MULTI ANII !!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998