CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surpriza: Trustul lui Patriciu demareaza o campanie in sprijinul lui Boc

0 comentarii / 1891 vizualizări / 3 martie 2011

Guvernul Boc și Traian Băsescu primesc o mînă de ajutor de unde se așteptau mai puțin, iar opoziția încasează o lovitură, din același loc, ori, mai bine zis, de la aceeași persoană: Dinu Patriciu.

Mai exact, întregul trust de presă al mogului va începe, în zilele următoare, o mare campanie mediatică în favoarea noului Cod al Muncii, pentru care cabinetul Boc își va asuma răspunderea pe 8 martie, în fața Parlamentului.
Campania ordonată de Patriciu care servește, indirect, inițiativei guvernului Boc, susținute și de șeful statului, se va ciocni, însă, frontal, de acțiunile opoziției, inclusiv ale partidului din care face parte magnatul, PNL, știut fiind că noul Cod este vehement contestat atît de USL, cît și de sindicate. De asemenea, campania se va încontra moțiunii de cenzură prin care opoziția va încerca să dărîme guvernul la asumarea răspunderii.
Motivul pentru care trustul Adevărul va susține noul Cod este, potrivit informațiilor intrate în posesia noastră, că el corespunde viziunilor liberale. O analiză obiectivă a prevederilor acestuia justifică, trebuie spus, poziția adoptată de gazetele miliardarului, noul Cod fiind favorabil patronatelor și mai puțin angajaților. Totuși, confuzia în rîndul electoratului, în special liberal, probabil că va fi destul de mare în urma acestei campanii, dat fiind că ea va pune foarte mult în evidență neclaritățile doctrinare ale PNL, manifestate prin acțiuni de tipul celei împotriva noului Cod. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998