CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Surpriza – USR tatoneaza culoarul nationalist: Ministrul Novak sa plece, e anti-patriot

2 comentarii / 1598 vizualizări / 24 mai 2022

Partidul cel mai puțin suspectat de naționalism/patriotism, USR, dă semne de schimbare de mesaj. După incidentul cu ministrul udemerist al sportului, Eduard Novak, care nu a știut, sau nu a vrut, să recite versurile imnului național, useriștii îi cer demisia neîntîrziată pentru anti-patriotism.

”Am ajuns să văd că ministrul sportului, domnul Eduard Novak, rămâne împietrit în propria grimasă când e vorba să citească Imnul României. Un ministru căruia patriotismul îi rămâne ca un nod în gât e în plus. Miniştrii care nu ştiu sau nu recunosc Imnul României sunt acolo, pe funcţii, dezonorând misiunea care le-a fost dată şi sfidează, că atât pot! Domnul Novak este suspect de anti-patriotism şi a pierdut legitimitatea de a mai reprezenta statul ca ministru. În orice altă ţară cu aleşi devotaţi refuzul de a rosti versurile Imnului ar fi considerat un derapaj de neiertat. Gestul domnului Novak dezvăluie un respect îngropat, o negare faţă de România, România care i-a cântat Imnul de atâtea ori când acesta a câştigat medalii. Îi cer dlui Novak demisia. De miniştri puşi ca să dea la număr nu avem nevoie! Ţinem pe funcţie un ministru care se împotriveşte să recunoască identitatea României, această Românie care îi plateşte, iată, salariul, doar pentru sportul lui anti-naţional.” afirmă deputatul Filip Havârneanu într-o declarație parlamentară. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Sunt atat de disperati dupa guvernarea pierduta, incat au ajuns sa linga, in vazul lumii, exact unde au scuipat…mare foamea…si a lor, dar mai ales a papusarilor care i-au inventat! Sa-i auzi pe astia vorbind despre patriotism e ca si cand l-ai auzi pe Mao tinand discursuri despre libertatea de exprimare…

  2. Securisti frecatori de p… pe taxele mele! Zeci de mii de labari si nu e unul in stare sa-i fure proteza mongoloidului!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998