CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Surpriza” vehiculata de o luna: Ciolos, desemnat premier

3 comentarii / 2993 vizualizări / 10 noiembrie 2015

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a fost desemnat, azi, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier, Iohannis precizând că soluţia agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepţii, este cea a unui guvern de tehnocraţi.

”După părerea mea, în această etapă, pentru a rezolva problema guvernării, este nevoie de un prim-ministru independent sau tehnocrat, o persoană curată, care să nu fi fost implicată în scandaluri, o persoană integră. Este nevoie să fie promovaţi miniştri performanţi, este nevoie de partide fără corupţi, este nevoie ca partidele să facă curăţenie în interior şi să nu promoveze persoane suspectate de corupţie”, a declarat, conform Mediafax, şeful statului.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Conform constitutiei, Romania este stat national. Nici nu incape indoila ca asa este, iata: presedinte neamt, prim-ministru cetatean francez, plus Kevesi, Hellvig si Ungureanu lor. Daca seful staborului va fi facut presedinte la Inalta Curte si un maghiar devine Avocatul Poporului, operatiunea „ne-am luat tara inapoi” se va incheia cu mare cu succes.

  2. lumea nu intelege cum psdul majoritar la alegeri a cedat de capul lor functia la” apolitici”.Asta e o continua bataie de joc cu alegerile pe degeaba si cheltuieli inutile cu aceste alegeri. Psdul se dizolva incet incet in apa ploilor…Vai si amar de electoratul terfelit incontinuu de gherila politica,urbana si mafiota

  3. Din victorie in victorie, catre umilirea totala a unei tari care altadata mai avea un strop de demnitate!
    „Agenturili” lui nea Nicu au infrant un popor aglutinat. Amin!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998