CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surse: 24 de filiale liberale cer congres extraordinar

5 comentarii / 5694 vizualizări / 24 mai 2018

Fierbere maximă în PNL: potrivit informațiilor intrate în posesia noastră, numărul liderilor de filiale care au semnat pentru congres extraordinar se ridică la 24, adică mai mult decît suficient, conform statutului.

Solicitarea ar urma să fie făcută, cel mai probabil, în cadrul Consiliului Național programat pentru luna iunie, deși se vehiculează că Ludovic Orban caută deja motive de amînare a forului. La fel cum a procedat, de altfel, și cu ședințele lunare obligatorii statutar ale Biroului Politic Național, care nu s-au mai convocat din martie de teama liderului PNL că vor răbufni anumite nemulțumiri.

Pe lista nemulțumirilor liberalilor nu e doar recenta inițiativa a lui Orban privind plîngerea penală pentru înaltă trădare, dezavuată neoficial de cca.80% dintre membri, ci și faptul că acesta a procedat exact invers decît promisese la congres, unde a susținut că va pune capăt sistemului luării deciziilor în cadru restrîns ori în afara partidului; lui Orban i se mai reproșează că a eliminat, treptat, din funcții foștii democrați, că s-a înconjurat de un grup de liberali protestanți doar pentrucu că aceștia îi aranjează diverse întîlniri peste hotare, că a devenit un fan necondiționat al DNA, că nu a avut nicio inițiativă politică notabilă și chiar faptul că, mai nou, l-a luat drept consilier personal pe controversatul Cozmin Gușă.
Că veni vorba de democrați, se așteaptă ca, în următoarele zile, să iasă la rampă un reprezentant greu al fostului partid al lui Băsescu, ceea ce va accentua fierberea din partid. La bursa zvonurilor, între posibilii succesori ai lui Orban s-ar număra Ilie Bolojan ori Marian Petrache, primul avînd dezvantajul, însă, că nu e agreat de Klaus Iohannis. (B.T.I.)

foto: paginadepolitica.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Sau Siegfried Muresan, mai stii?
    Sistemul lucreaza si….lucreaza si….

  2. […] Numărul liderilor de filiale care au semnat pentru congres extraordinar se ridică la 24, adică mai mult decît suficient, conform statutului, informează inpolitics.ro […]

  3. ar trebui beliti toti jegosii veniti din pdl plus securistii… adica 99% din partid

  4. […] E tensiune maximă în PNL. 24 de lideri de filiale au semnat pentru organizarea unui congres extraordinar, peste numărul minim cerut de statutul partidului, informează inpolitics.ro. […]

  5. liberalii protestanti sunt tot fosti democrati, asa ca nu inteleg supararea

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998