CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surse: Americanii, interesati de scandalul din TVR

2 comentarii / 2771 vizualizări / 22 septembrie 2015

Scandalul care se conturează în TVR odată cu probabila demitere, mîine, a actualului Consiliu de Administrație de către plenul parlamentului stîrnește interesul americanilor. Potrivit unor surse de la vîrful postului public, ambasada SUA a solicitat aseară conducerii TVR o înregistrare video a emisiunii ”Vorbește liber” în care președintele Stelian Tănase i-a adus acuzații extrem de grave vicepremierului Gabriel Oprea, despre care a susținut că a încercat să cenzureze programul televiziunii.
Concret, Oprea a încercat să blocheze redifuzarea unor informații despre presupusul său plagiat al lucrării de doctorat. Nereușind, el a determinat respingerea raportului de activitate al TVR în comisiile de cultură, aceeași soartă fiind pregătită pentru mîine și în plen.
În locul lui Stelian Tănase, conform acelorași surse, este vehiculat pentru șefia TVR numele lui Alexandru Cumpănașu, nepotul, din cîte se pare, al fostului redactor-șef al Scînteii și, mai apoi, șef al Cultelor din Românie din vremea regimului comunist, Ion Cumpănașu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. ma miram de unde a aparut cumpanasu asta. deci e tot urmasul vechilor structuri…. exact ca psd-ul

  2. Stelica este un caraghios. Dupa ce a ajuns presedinte la TVR cu sprinului direct a lui Ponta, caruia i-a lins clantele nu de putine ori, a transformat TVR-ul intr-un instrument de propaganda a lui Iohannis si a Noului PNL. Ca sa nu mai vorbim de partizanatul grosier, pro-Iohannis, practicat de Stelica in camapania electorala prezintiala. Chestia este ca tupeul la asemenea indivizi ca Stelica este foarte mare si gretos.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998