CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surse: Ce contineau mesajele Whatsapp ale Sperantei Cliseru

5 comentarii / 12009 vizualizări / 4 septembrie 2018

Pentru cineva care a fost plecat din țară în timpul evenimentelor din 10 august, de la mitingul diasporei, șederea Gabrielei Firea timp de trei ore la Parchet ar trebui să ridice oarece semne de întrebare. Cît de multe să fi avut de declarat procurorilor de a fost nevoie de atît timp?

Nu știm cu precizie, dar, legat de respectiva absență din țară, au intrat în posesia noastră anumite informații extrem de interesante.
Cum ar fi aceea că primarul general își aranjase din timp o deplasare la Tokyo care să acopere ziua de 10 august, dar planul a căzut în ultima clipă din cauza taifunului Shanshan, care a lovit capitala japoneză în acele zile. În disperare de cauză s-a recurs la capitala Estoniei, Tallinn, unde s-a aranjat o întrevedere oficială a primăriței cu edilii locali, mijlocită de ambasadoarea Daniela Cămărășan.
Cu adevărat interesantă e, însă, altă informație, anume că prefectul Speranța Cliseru a făcut eforturi disperate să prindă și ea delegația la Tokyo, ulterior Tallinn.
Celebrele mesaje Whatsapp de care a făcut Firea vorbire, aduse de Carmen Dan în ședința Cex de sîmbătă erau, în fapt, conform unor surse din partid, o discuție între prefect și un secretar de stat în MAI căruia îi transmitea intenția ei de a pleca din oraș în perioada mitingului, numai că s-a văzut contrată dur și somată să renunțe la plan.
Sunt, iată, tot mai multe informații, din varii direcții, care acreditează ideea că, despre mitingul din 10 august, s-a știut cu mult înainte că va fi cu totul special, pînă într-acolo încît înalți oficiali au încercat să dea, efectiv, bir cu fugiții, pentru a evita implicarea într-un scandal mai degrabă politic decît social. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Pai daca era organizat de SRI cum dreac sa nu se afle, mai ales cu cati pampalai lucreaza acolo si mai ales cu sfanta cumetrie romaneasca… de unde dracu secrete in tara asta??? Dar e bine ca le platim cu 2 miliarde jumate pe an, cu 200 mil de euro mai mult decat in Franta

  2. excursie moca în Japonia? păi toată lumea ar vrea, pe 10 sept. sau oricând altcândva.

  3. Muitingul special era anunțat ca atare de către organizatori.
    Nu te-ai fi putut aștepta la un meci de șah între MuiePSD de la SPP Suedia și rozeta locală Sandi Matei.

  4. multi suntem convinsi de facatura……pentru ca,pot

  5. Așa începe dictatura ,,,,,,,,
    Incendierea reichstagului Vă spune ceva ??????

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998