CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

Surse: Manciu a facut doar un an de facultate la SNSPA

13 comentarii / 7105 vizualizări / 14 octombrie 2020

Scandalul lipsei studiilor consilierului de stat Andi Manciu, șeful Grupului de comunicare strategică, scandal care are inclusiv iz penal, pare să fi fost ”tranșat” de președintele Klaus Iohannis ieri, cînd ne-a informat că vina aparține ”PSD, care a promovat, știm foarte bine, persoane de multe ori fără competențe, dar cu susținere politică solidă”.
Deocamdată, o sursă bine informată ne-a transmis că Andi Manciu nici nu prea a trecut, de facto, pe la universitate, el fiind exmatriculat în anul doi pentru absențe repetate. În CV-ul său oficial, reamintim, apare că a studiat la SNSPA timp de patru ani. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Manciu este un escroc. Eh, și președintele României este un escroc. Nu-i bai!

  Cap de plută ăsta o fi fost pus paravan de către SRI să se încarce cu toate responsabilitățile de cenzură și comunicare tâmpă pe durata pandemiei, dar și caracterul lui de escroc s-a potrivit impecabil.

  Urmează suta de morți pe zi, iar noi așteptăm guvernul de papuași securiști să-l demită pe cap de plută fără școală?!? :)))))))))))

  • Baiete, incearca ai la psihiatrie, nu fii prea preconceput. Oamenii cu obsesii se cheama maniacali, poate au remedii si pentru tine.

   • Puțulică, uită-te la cap de plută pius de SRI să cenzureze. Oamenii care nu au școală și arată așa se cheamă escroci maniacali. Nu există tratament pentru genul ăsta de securiști proști.

   • Esti sekurici ? Maniacule, securistule! Franklin are, ca de obicei, dreptate!

 2. Uimitor este ca individul asta , molusca asta cu ochelari, are , totusi, o sotie!Care lucreaza , bineinteles, tot la stat , asa cum este normal pentru un ideolog al „dreptei”!

  • Este consilier(!!) prezidential si, mai stii, nu o avea nici ea mari studii!!

   • Radule, nazsitul Klaus Iohannis si-a adunat in jurul lui toti huliganii din tara, retardati mintal ori ratati .

 3. De aceea a ajuns acest huligan USR sef la Grupului de comunicare strategică, fara scoala, idiot politruco/iohannist Manciu este numai bun sa fie complicile asasinilor PNL/Orban/Iohannis. Cand Iohannis acuza PSD de fapt vrea sa ascunda marsavie absoluta din USR/PNL.

 4. Va minunati aiurea-n targ de parca claponul ar fi vreo mare inteligenta ,nu are cum sa fie insotit de oameni prea destepti ,ca i s-ar vedea lui „intelepciunea”

  • Dracnia zace-n pârnaie pe o făcătură de proces, chipurile pt solicitarea angajării fictive a două persoane.

   Orban încă e liber deși a angajat un absolvent de liceu în poziție de funcționar public, unde este obligatorie diploma de licență.

   Deci, nu deranjează neapărat angajarea securiștilor prostovani, ci în special încălcarea legii.

 5. Ce față impertinentă are! Ăsta are draci în el. Îmi amintește de Ponta Victor Viorel.
  Ei bine, poporul îi crede p-ăștia.

  • Îți amintește de Micky Mouse pentru că așa a venit ordinul, asemănarea dintre cei doi fiind zero absolut.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998