CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surse: Orban vrea gitul lui Alexe ”Tabla” cu mina lui Stefan ”Grinda”

5 comentarii / 3907 vizualizări / 19 ianuarie 2021

Ludovic Orban s-a trezit cu o problemă majoră pe cap după ce, în prima conferință de presă din anul acesta, președintele Klaus Iohannis a declarat că PNL ar trebui să-i retragă sprijinul politic lui Costel Alexe, președintele CJ Iași.

„Sincer, eu cred că această discuție trebuia să aibă loc de mult și să fie mai scurtă, am mai spus că persoanele urmărite penal sau penalii, așa cum i-am numit, n-au ce cauta în funcții publice. Nu știu dacă PNL trebuia să discute, dar dacă Alexe va fi cercetat penal, m-aș aștepta să se autosuspende din funcții până când se clarifică aceste aspecte”, a spus Klaus Iohannis.

Problema e că Orban are anumite rezerve personale în ce privește aplicarea sentinței, așa că a apelat la un truc. Conform unor surse bine informate din partid, Ludovic Orban i-ar fi cerut, discret, liderului PNL Vrancea, Ion Ștefan ”Grindă”, să mobilizeze opt organizații județene din Moldova care să cearăîn bloc demisia lui Costel Alexe din funcțiile din partid și din funcția de președinte al CJ Iași. Rămîne de văzut dacă ”Grindă” se va conforma, altminteri Orban ar putea fi nevoit să facă, el însuși, neplăcuta solicitare. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Cum zicea Antonescu, despre Basescu, cand inca nu-l cunoscuse pe Iohanis – „penalul penalilor, taticul penalilor”…doar ca el are „cheile justitei” preluate de la matroz si numai Orban nu pricepe ce cale i s-a batatorit si se tot zbate….parca, Dragnea a fost mai demn…Sa-i aminteasca vreun sponsor vorba veche „daca violul e iminent, relaxeaza-te si bucura-te de moment!”
    P.S. Astia chiar n-au inteles ca Iohanis n-are nimic sfant, el e un golem controlat de cei ce l-au proptit in functie si „lucra” numai spre folosul acelora…atata vreme cat i se asigura confortul

  2. @ După ce s-au vaccinat niște politicieni au scăzut infectările, ? Asta ar putea arăta că nu sunt mulți aceia care ar trebui să se vaccineze, ?

    • Așa funcționează statul securist pentru proști ca tine. Ei se fac că au grija ta în timp ce-n capul tău adie briza noncoformismului, deși ești complet idiot.

  3. @ Sunteți de părere că independența medicilor ca profesie este discutabilă prin imixtiunea politicienilor, a unor organizații de presă, a unor producători de medicamente și de vaccinuri, a diverselor personaje publice, așa cum s-a discutat anterior și de independența justiției, ?

    • Da!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998