CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Surse: Parlamentul va demite actuala conducere a TVR

3 comentarii / 3381 vizualizări / 25 mai 2022

Raportul anual de activitate al Televiziunii Române depus la parlament, conform legii, pînă la data de 15 aprilie a fiecărui an, și care trebuie dezbătut și votat pînă la finele lunii iunie, urmează să fie picat la vot de coaliția majoritară, conform unor surse Inpolitics.

Respingerea raportului atrage automat demiterea conducerii instituției. Actuala conducere a fost instalată în noiembrie anul trecut, ceea ce ar putea însemna unul dintre cele mai scurte mandate post-decembriste. Printre nemulțumirile PNL și PSD s-ar număra lipsa unei strategii de reformă, scăderea audiențelor, ca și politica de angajări a noii conduceri, inclusiv a unor persoane fără legătură cu media; pe de altă parte, cei angajați prin concurs în ultima perioadă și-ar putea pierde slujbele abia dobîndite dacă actuala conducere va fi demisă de parlament înaintea expirării intervalului de trei luni de probă, înaintea consfințirii pe post, potrivit legii. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. sincer nu imi pare erău că useristul și digi24 istul de turturică e demis, deja a otrăvit televiziunea publică. Important e să nu pună altă globolichea ostilă interesului național.

  2. Sa se faca si un audit, sa vedem cati bani s-au cheltuit pe emisiuni inutile si pe concursuri gen EUROVISION, sa dispara de pe ecran mesajele inepte, de la fermele de animale, gen ”alăptarea la sân a copilului….” sau ”beti 2 litri de apa pe zi”. ”Memorialul durerii ” – o emisiune care nu se mai termina niciodata, ș.a. Nu se difuzeaza filme, se transmite mult sport si talk-shaw-uri plicticoase.

    • „Memorialul durerii” trebuie sa continue inca 100 de ani! Ca sa priceapa si cretinii stalinisti ca tine crimele facute, boule!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998