CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE – Surse: Rares Bogdan, in cartile liberale pentru primaria Capitale

2 comentarii / 2723 vizualizări / 18 ianuarie 2016

Fostul senator PNL Sorin Roșca Stănescu susține, într-o analiză publicată azi, că liberalii au șanse la primăria generală doar dacă îl înlocuiesc pe ”iepurașul” Cristian Bușoi cu un ”tigru”, adică un personaj cu o notorietate și carismă net superioare europarlamentarului.

Trecînd în revistă mai multe nume vehiculate în ultima vreme de PNL pentru primăria capitalei, precum Teodor Atanasiu, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Alina Gorghiu ori Adriana Săftoiu, fostul senator concluzionează că cine are notorietate nu are carismă, ori invers, și că PNL ar trebui să caute ”tigrul” cu șanse reale de reușită în afara partidului. ”Dacă liberalii vor să câştige, trebuie să arunce în arenă un tigru. Şi sunt condamnaţi să caute în altă parte” scrie Roșca Stănescu.
El sugerează că un asemenea candidat ar fi Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Surse din PNL afirmă, însă, pentru Inpolitics, că o altă variantă îndelung analizată în ultima perioadă este Rareș Bogdan, realizatorul de la Realitatea TV, pe care unele informații îl dădeau drept potențial candidat, încă de acum cîteva luni, la primăria Clujului, în perioada în care statutul lui Emil Boc era încă incert, dar și la primăria generală, după alte surse.
Se pare că respectiva candidatura așteaptă unda verde de la Klaus Iohannis, personal, al cărui apropiat realizatorul este, iar la Cotroceni, decizia finală depinde, la rîndul ei, de anumite calcule.
Mai precis, e vorba de estimarea impactului negativ pe care l-ar putea avea asupra candidaturii jurnalistului situația delicată a Realității TV, post în pragul falimentului, cu datorii de milioane de euro, și a cărui soartă urmează să fie tranșată curînd, în Justiție. (B.T.I.)

UPDATE Într-o intervenție în direct la RTV, la orele serii, Rareș Bogdan a promis că, cel puțin în următorii ani, va rămîne interesat strict de presă și nu va candida la nicio funcție publică.

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] Fostul senator PNL Sorin Roșca Stănescu susține, într-o analiză publicată azi, că liberalii au șanse la primăria generală doar dacă îl înlocuiesc pe ”iepurașul” Cristian Bușoi cu un ”tigru”, adică un personaj cu o notorietate și carismă net superioare europarlamentarului, scrie inpolitics.ro. […]

  2. Looking for the information on wiki, we feel how can we make our page too so people know about us too, so if you did a big thing in your life than search for the best wikipedia page creation services provider for hire that will help you to get the best result

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998