CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Tablourile lui Iohannis”, ingropate de ”micii lui Dragnea”

0 comentarii / 2820 vizualizări / 8 mai 2018

Că președintele a intrat, de la o vreme, într-o campanie ferventă de imagine nu mai reprezintă un secret pentru nimeni, ieșirile sale tot mai dese împotriva guvernului, ori plimbările cu bicicleta exact prin zone înțesate de jurnaliști fiind dovada clară. Neplăcut e că acțiunile de imagine ale președinției se văd îngropate total de cele mai pe gustul publicului, ale liderului PSD.

Spre exemplu, pariul lui Dragnea cu un gălățean, pe o ladă de bere, a ținut ieri ore-n șir, live, afișul televiziunilor de știri, și a reprezentat cam cel mai comentat subiect al zilei în toată presa centrală.
Despre o acțiune de PR derulată duminică, la Sibiu, de cuplul prezidențial, nu a relatat, însă, decît ziarul local ”Tribuna”. E vorba de faptul că președintele României a participat la expoziția de tablouri a unui copil, răspunzând, astfel, invitației lui Gabriel-Vlăduț Bogdan.

2018_05_06_1_presedintele-klaus-iohannis-vizita_81671

”În ziua de Maifest, după ce a montat lucrările sale pe simeza din holul principal al Primăriei, a decis să invite diferite personalități la expoziția intitulată ”SB+EU”, după modelul: „Salut!…sunt..Vlăduț Gabriel Bogdan, elev la Școala: Colegiul Național Samuel von Brukenthal din Sibiu…expoziția mea o poți vizita în holul mare din Primăria Municipiului Sibiu…în perioada 6-12 mai”.
Primul care a răspuns invitației atipice a fost chiar președintele României. După ce a participat alături de soția sa, Carmen Iohannis, la slujba de duminică de la Biserica parohială Romano-Catolică „Sf. Treime”, din Piața Mare, cuplul prezidențial a intrat în holul principal al Primăriei, unde l-au felicitat pe tânărul expozant. Ulterior președintele a parcurs împreună cu Gabriel planșele expuse de elev în pavilionul expozițional. Vlăduț Gabriel-Bogdan a fost extrem de fericit de această vizită. La finalul vizitei surpriză, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au semnat pe foaia de impresii pregătită de Gabriel pentru vizitatori. Ca semn de prețuire, Carmen Iohannis a desenat și o mică inimioară” informează publicația sibiană. Și numai ea. (B.I.)

foto: tribuna.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998