CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tara babei pieptaninde: Scandal in TVR pe motiv de ”Catelus cu parul cret”

0 comentarii / 3387 vizualizări / 20 octombrie 2011

În vreme ce postul public adună zecile de milioane de euro datorii, bob cu bob, membrii Consiliului de Adminsitrație sunt ”arși” de probleme serioase, cum ar fi calomnierea în emisiuni TV a cățelușului cu păr creț din celebra poezie.

Astfel, la ultima ședință de CA, conform surselor Inpolitics, unii membri ai consiliului au ridicat în fața președintelui Alexandru Lăzescu problema atacării pe postul TVR Cultural a poeziei ”Cățeluș cu părul creț”.
Mai exact, într-o emisiune recentă a postului, moderatorul (al cărui nume nu a fost invocat) a punctat lacunele moral-educaționale ale poeziei, care învață copiii să fure, precum cățelușul, și să nu recunoască. ”Imaginaţi-vă că acest ”Căţeluş cu părul creţ” a fost poezia pe care m-a învăţat şi pe mine mama şi pe dumneavoastră şi pe toţi, probabil că şi Titulescu ştia această poezie, probabil că şi Iorga şi alţii şi alţii, dacă ajungem până într-atât încât să distrugem şi câteva elemente esenţiale ale copilăriei copiilor, a noastră şi a copiilor noştri înseamnă că… Nimeni nu se mai uită la conţinutul emisiunilor?! Şi era un realizator şi un moderator respectabil în Televiziunea Română” a declarat, nervos, Traian Bărbulescu, reprezentantul salariaților din TVR în CA. ”Vă spun, este jenant să distrugi, să dai cu mătura şi la cea mai elementară poezie a copilăriei tale!” a conchis el. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998