CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tariceanu arunca sageti ironice: ”Bine ca nu a aterizat si dna Bahmuteanu in PNL”

0 comentarii / 1410 vizualizări / 9 septembrie 2012

Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că nu este de acord cu acceptarea lui Honorius Prigoană în partid şi consideră că liberalii nu trebuie să accepte traseiştii politici, susţinând că trebuie promovaţi oamenii de valoare care au fost loiali formaţiunii politice.

„La noi în partid se întâmplă şi lucruri ciudate, uşor surprinzătoare. Zilele trecute ne-am trezit cu beizadea Prigoană în partid şi vreau să vă felicit că în partid nu a aterizat şi doamna Bahmuţeanu. Probabil că asta este o dovadă că femeile liberale au mai mare capacitate de analiză şi de selecţie”, a declarat Tăriceanu, sâmbătă, conform Mediafax, la Şcoala de Vară a femeilor liberale de la Eforie Nord.

El a susţinut că în ultima perioadă în PNL au apărut persoane care au fost la mai multe partide politice şi că liberalii trebuie să respingă traseiştii politici.

„Vreau să vă readuc aminte un demers care a fost iniţiat de PNL, intitulat «Facem o altfel de politică». Asta înseamnă că ne bazăm pe oamenii care au certe calităţi, respingem traseismul politic. Ne-am trezit cu tot felul de figuri care au plecat din PNL, s-au întors, au plecat din nou, au revenit. Ne-am pricopsit acum cu unul care a făcut turneul tuturor partidelor, ne-am trezit cu el la grupul parlamentar, a fost pe la PDL, PSD, acum s-a trezit liberal. Ne trezim cu unii care vin în partid şi când te uiţi la CV-ul lor, cred că trebuie să introducem o nouă rubrică şi probabil unii să scrie prin ce s-au remarcat, prin activitatea la cluburile de noapte, cum e cazul băieţelului de care vă spuneam. Eu am fost foarte revoltat şi aştept un răspuns care încă nu mi-a venit, i-am scris o scrisorică preşedintelui interimar, care a binevoit să dea şi un comunicat oficial prin care anunţa intrarea în partid ca şi când ar fi fost o mare personalitate”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998