CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tariceanu, atac la Iohannis: ”Ați fost ales pentru că sunteți șantajabil cu dosare penale”

4 comentarii / 4563 vizualizări / 2 noiembrie 2017

Nr.2 în stat îl atacă extrem de tăios pe nr.1: în replică la acuzația lui Iohannis că ar fi obsedat, Călin Popescu Tăriceanu răspunde printr-o scrisoare deschisă.

”Ați afirmat azi că în România nu există nici forțe oculte, nici forțe subterane și nici stat paralel. Ba există, domnule președinte, iar dumneavoastră sunteți produsul acestor forțe, având rolul de a executa întocmai și la timp planurile oculte ale ”statului paralel”. Doar nu vă închipuiți că ați câștigat alegerile din 2014 pentru inexistente merite politice sau pentru ilegalitățile comise în calitate de primar al Sibiului. Nu. Ați fost ales de ”statul paralel” să câștigați alegerile pentru că sunteți șantajabil cu dosare penale și, deci, ușor de manevrat de cei care controlează cu adevărat ”statul paralel”. Când e vorba despre adversari politici, termenul dvs. preferat este: ”penal”. Ce adjectiv credeți că vi s-ar potrivi după ce s-a dovedit că familia dvs. a obținut prin fals și uz de fals niște spații locative valoroase la Sibiu în perioada când erați primar?” afirmă Tăriceanu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. nu taricene,a fost ales pentru ca,nu seamana cu voi tu de cine ai fost ales?

  2. Dai la bot salamului de Sibiu, Taricene! Ca este un nesimtit. Este primul penal al tarii.

  3. A fost ales pentru că un asemenea imbecil santajabil nu găsești chiar pe toate drumurile. Nici fanarioții n-au reușit să pupe Poarta- n cur așa destoinic că el.

  4. A fost promovat de ”baietii care isi fac bine treaba”si care dispun de fonduri nemarginite,pentru ca era de-al lor inca de pe vremea comunismului,fiind din ala ”complet acoperit”,vorba lui Orban: ”Generalul ioanis”.Si p.rima data cand l-a propus Crin Antonescu in functia de prim.min., l-a propus tot la ordinul SRI,ca doar nu i-a venit asa tam nesam numele unui primar sas de Sibiu in minte pentru aceasta functie.De altfel a povestit si FL.Calinescu,ca la un moment dat,Noua Securitate a considerat ca le-ar fi favorabila impunerea lui ca presedinte al Romaniei si i-au propus sa candideze,cu sanse de 100% ,cu conditia sa semneze un Angajament cu ‘baietii”,dar acesta a refuzat Angajamul.La fel s-au petrecut lucrurile la alegerile din 2004
    si cu d-l Basecu,cand Noua Secu,le-a dat ordin acestuia si l’u Stolo,ambii de-ai lor , sa schimbe locurile,iar acestia s-au conformat jucand scena ”draga stolo”iar castigatorul a fost impus pe 10
    ani la sefia statului securistic,cica de drept.Ac’u,chiar Johanis,ne spune ca ”astia care cred ca conduc treburile ,se inseala”referindu-se la cei votati in parlament,si stie ce spune,fiind el insusi seful Statului paralel.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998