CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tariceanu catre Orban: ”Nu vei putea sa cumperi 10 milioane de parinti, elevi si dascali”

4 comentarii / 2241 vizualizări / 9 septembrie 2020

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îl avertizează pe premierul Ludovic Orban că se joacă cu focul în privința deschiderii școlilor.

„Te simți pe cai mari pentru că ai reușit să cumperi câțiva parlamentari ca să scapi de moțiune? Nu te simți, pentru că nu vei putea să cumperi 10 milioane de părinți, elevi și dascăli și nu vei scăpa de furia lor dacă vei continua să-ți bați joc de felul în care începe școala. Îți mai spun încă o dată: amână începerea școlilor până după alegerile locale. Luați-vă niște timp că să vă organizați mai bine. Aduceți măștile pentru cei care au nevoie. Asigurați-vă că în toate școlile există apă și săpun, ca să nu zic de dezinfectant. Faceți protocoale clare pentru situațiile când clase sau școli vor deveni focare. Spuneți-le părinților ce au de făcut dacă li se va infecta copilul. Și dacă ți-e frică de faptul că ceilalți vor lua un avans în alegeri, putem merge până la a suspenda campania electorală ca să vă dăm șansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie. Este un sacrificiu perfect acceptabil pentru noi dacă voi vă apucați, în sfârșit, de treabă”, a scris pe Facebook Tăriceanu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. in opinia mea (de nespecialista) cred ca asa-zisa ‘clasa politica’ este atat de uzata moral si atat de lipsita de credibilitate, aproape in intregul ei, incat chiar si comentariile/atitudinile corecte si logice sunt disonante in raport cu cei care le emit…

  domnul Tericeanu, desi are dreptate pe fond, este ‘daramat’ de greutatea ‘scheletelor’ care-i populeaza dulapul (cel mai grav fiind, evident, actul de tradare al aliantei cu PSD care a facut posibila rasturnarea ordinii consfintite prin votul democratic corect si valabil exprimat, si ‘intronizarea’ unei dictaturi a prostocratiei totale) astfel incat si-a pierdut complet nivelul de credibilitate necesar ‘zicerilor’ politice, fie ele si pe fb…

  • Austeritatea pentru sărăntoci adoptată de PDL în aprilie 2010 nu a împiedicat mafia securistă să ajungă înapoi la guvernare. Graba de a organiza alegeri are legătură cu austeritatea pentru sărăntoci din aprilie 2021.
   Tăriceanu s-a adaptat la condițiile de lucru, ruperea înțelegerii cu PSD având legătură cu împingerea de către SRI a proastei Veorica drept contracandidata retardatului Muie Iohannis.

 2. Ba o sa poata,dle Tariceanu..Mai mult, categoriile pe care le amintesti vor face cerere sa fie cumparate.In Romania noastra totul e de vanzare incepand cu dvs,politicienii.Sau ati uitat?

  • Numai Băsescu a fost priceless pentru pupinbăsiștii retardați.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998