CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tariceanu despre Orban: ”A devenit fata-n casa a statului-paralel”

0 comentarii / 3227 vizualizări / 12 februarie 2018

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat azi că problemele din cadrul DNA care au ieșit la iveală în ultima perioadă sunt extrem de grave și a venit timpul pentru o discuție serioasă în parlament, la nivelul tuturor partidelor reprezentate.

”România e condusă cu dosare penale, deci procuratura e un instrument politic de eliminare a persoanelor vizate, unele incomode…Încercarea de care a vorbit dna.Iorga, fără a da nume, de blocare a unui candidat de prim-ministru care ar fi trebuit să numească pe cineva ministru al justiției, în speță șefa Uniunii Naționale a Judecătorilor e cea mai elocventă dovadă că statul-paralel funcționează și că se încearcă deturnarea votului cetățenilor prin decizii luate în alte sfere de putere. E ceea ce s-ar putea numi o încercare eșuată de lovitură de stat, adică de înlăturare a ordinii constituționale și de aducere la putere a altor persoane, cu forța și prin ignorarea instituțiilor democratice alese de cetățeni” a spus liderul ALDE ziariștilor de la Senat.

”Mi se pare foarte grav, Parlamentul nu poate rămîne indiferent la aceste probleme, va trebui le să discutăm și nu e doar o problemă a coaliției, ci și a partidelor opoziției.
Să nu încercăm să aruncăm aceste probleme în derizoriu pentru că unii au interesul să fie protejați pentru că au diverse procese pe rol, și aici, sigur, fac referire directă la dl.Ludovic Orban, care a devenit un fel de fată-n casă a statului-paralel, împreună cu partidul, executînd toate ordinele murdare pe care aceștia le dau” a mai spus Tăriceanu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998