CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Tariceanu, despre USR: ”Urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu”

1 comentariu / 1852 vizualizări / 23 martie 2019

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, azi, la Bacău, că liderii USR sunt ”urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu, reîncarnaţi” şi despre Dacian Cioloş că vrea ”să facă politică cu nişte neterminaţi care nu au o carte de vizită profesională”.

”În privinţa USR am să spun ceva – am văzut o postare a dlui Cioloş acum o zi-două. Vorbea de onestitate, de responsabilitate, de nu ştiu mai ce în ceea ce priveşte oferta politică a dânşilor… Dar de legăturile cu Securitatea nu ne spune nimic?! Pentru că mie Uniunea Salvaţi România nu-mi spune decât un singur lucru – că ăştia sunt urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu, reîncarnaţi. Sunt traşi din spate de diferite sfori de cei care au făcut parte înainte de vechile structuri de securitate şi evident că nu pot să am încredere şi cred că mulţi români îşi dau seama de acest lucru”, a declarat, conform Mediafax, Călin Popescu Tăriceanu.

”Cioloș nu spune nimic despre legăturile cu Securitatea”

”Membrii mai vechi sau mai noi ai formaţiunii, începând cu dna Prună, ministru al Justiţiei, care spunea că drepturile şi libertăţile românilor sunt un moft, cu fătuca aia care a fost o perioadă ministru al Finanţelor, care spunea că românii trebuie să muncească pe doi lei, cu fătuca asta care mai de curând, acum o săptămână, vorbea despre proprietate, spunând că nu avem nevoie de proprietate. Văd că ăştia nu scapă o săptămână să nu vină cu câte-o prostie de asta imensă şi lumea să se mire. Dar eu vă spun ceva – nu are lumea de ce să se mire. Dacă vrei să faci politică cu nişte neterminaţi care nu au o carte de vizită profesională, care nu au pic de experienţă politică, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate socială, în momentul în care intri în politică o să vedem în continuare acelaşi gen de poziţionări şi de declaraţii, care-i descalifică”, a adăugat liderul ALDE.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Vai, froncline, până și diplomatul Tărcieanu ți-a dat muie ție și la tot USRI-ul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998