CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Tariceanu face bascalie de Orban: E vremea scrisorilor de adio!

7 comentarii / 2399 vizualizări / 23 iulie 2020

”Există obiceiul ca la schimbările de premieri sau de președinți cel care pleacă să-i dea celui care vine sfaturi utile, venite din experiență, care să-I ajute în momente de criză.

Să zicem că atunci când Ludovic Orban a luat în primire Palatul Victoria ar fi găsit pe masă trei plicuri închise, fiecare conținând câte o scrisoare, numerotate de la 1 la 3 și o notă scurtă de la fostul prim-ministru care îi zicea: CÂND O SĂ AI PROBLEME ÎN GUVERNARE, DESCHIDE PRIMUL PLIC. LA NOI PROBLEME PLICUL AL DOILEA. ȘI TOT AȘA!
Începe guvernarea Orban, încep problemele și, în disperare de cauză, Ludovic deschide primul plic. Pe o foaie era scris: PENTRU TOATE PROBLEMELE PRIN CARE TRECI DĂ VINA PE GUVERNELE DINAINTEA TA!
Și așa a început festivalul propagandistic al Guvernului PNL despre incompetența guvernelor PSD-ALDE, despre ciuma roșie și alte boli!
Vine o nouă criză, Ludovic nu are ce să facă și deschide al doilea plic: DĂ VINA PE O CRIZĂ MONDIALĂ – DE SĂNĂTATE SAU ECONOMICĂ!
Am văzut ce a urmat: în lipsă de soluții Guvernul a ținut oamenii cu forța în case sau spitale, a dus economia în ruine, datorii de 100 miliarde lei, drepturile românilor călcate în picioare etc.
Lucrurile nu merg deloc bine și, disperat și fără soluții, Orban deschide al treilea și ultimul plic. În el o scurtă notiță: PUNE-TE LA MASĂ ȘI SCRIE CELE 3 SCRISORI!
Ludovic, a venit timpul să te pui la masă și să scrii!” e sfatul dat pe Facebook de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

”Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare…mai puțin scrisorile pe care să le semneze Ludovic!” mai completează el, în final. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Scriptul pentru Tăriceanu e pe țeavă. Cum îl primesc, îl și postez.

  • :) :) :)
   Touche, Parphanghele!
   Asteapta, ca suntem prea multi, vorba seceratului NATzO adjunct, „nici noi (pt tine „voi”) nu stim cati mai suntem”. Adica sunteti atat de buni incat pieriti si in tim de pace, Parpanghele, asta e problema noastra.

   • PDL-ul SRI-ului are câteva problemuțe liberale autentice, Tăriceanu, Nicolai și Weber.

    Puțoii proști ai Securității le calomniază pentru că PDL este o simplă adunătură de grinzi mafioți și hoți cretini.

 2. cat de bine ar fi fost, domnule Tariceanu, daca nu ati fi dat ‘rateurile’ impardonabile pe care istoria le va retine definitiv in sarcina dvs. – cel privitor la re-intronizarea sideranta a dlui Isarescu si, cu mult mai grav, cel referitor la tradarea groaznica a PSD si retragerea ALDE de la guvernare care a fost inceputul sfarsitului democratiei in aceasta tara…

  in rest, ceva mistocareli si bancuri rasuflate stie cam oricine in ziua de astazi… caractere adevarate si coloana vertebrala verticala nu prea promoveaza aceasta tara la varful administratiei…
  pacat…

 3. Nu prea ne mai arde de bascalii…poate, totusi ne spune cineva de ce s-au transformat caminele de batrani (asezaminte in grija statului, cu supraveghere si izolare maxime), din locuri protejate in focare?! In acest context ma infior la gandul ca astia (nu conteaza la recomandarea cui) voiau sa inchida si sa izoleze toti batranii…pentru a le asigura aceeasi „protectie”…n-am aplecare spre conspiratii si ma amuza pretentiile „ocultei” de a se baga-n poza (!!!!), dar, numai pe datele oficiale, focarele de infectie cele mai virulente (!) sunt cele gestionate de stat…camine, spitale, sectii de politie, ministere, desepeuri….mai, ce fac astia si noi ii lasam?! Din martie, Romania e in deriva totala, zici au au acaparat-o „cucii” care ne administreaza tratamentul lor…si obstinatia cu care ne improasca, zilnic, cu insulte, culpabilizarea unui popor pentru impotenta si ticalosia conducatorilor…anii 50?! Apoi, abominatia aia a „exceptarii” de la contagiune, prin lege…unde, naiba, au auzit ei de exceptii in molima, cine le permite mizeria asta – daca „exceptatii” au inceput sa se imbolnaveasca (si au inceput!), suntem toti expusi, ca asta era rolul lor de a intra in contact cu toata lumea….macar sa ni se spuna clar ca romanii trebuie sa fie expusi pentru a dezvolta anticorpi…tratamentul cu plasma e scump si foarte greu accesibil romanului de rand…doar ca Romania este campioana la export de carne vie, in orice scop…tocmai ce-a fost felicitat Predoiu ca a „rezolvat” cazul Caracal in interesul dorit…

 4. @ De când nu mai este la PNL cu Ludovic Orban, Tăriceanu este împotrivă, ?

  • PNL nu mai este. Partidul Democrat al SRI l-a preluat prin șantajarea pungașului Crin Antonescu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998