CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Tariceanu face misto de Iohannis: ”O sa comaseze și Craciunul cu 1 Decembrie?”

5 comentarii / 3388 vizualizări / 14 mai 2019

Dacă rușii au fost mereu ironizați pentru că serbau în noiembrie marea revoluție socialistă din octombrie, dar măcar aveau scuza problemelor de calendar, președintele Klaus Iohannis e luat peste picior de nr.2 în stat pentru decizia neexplicată de a aniversa revoluția din decembrie în luna mai.

”Am aflat azi o informație care merita, cred eu, mult mai multe comentarii: președintele României, dl.Klaus Iohannis, va declara anul 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului”, în cadrul unei ceremonii publice care va avea loc pe 20 mai a.c., la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989” scrie Tăriceanu pe Facebook.

”După ce a trimis la Sibiu un mare summit internațional care trebuia să aibă loc în Capitală, Președintele hotărăște să devanseze aniversarea Revoluției cu exact 210 zile, şi fix înaintea alegerilor europene.

E evident că miza nu poate fi alta decât folosirea în scopuri electorale a unor elemente emoționale precum înlăturarea comunismului, sacrificiul martirilor şi regăsirea libertății. Nu-i de mirare că, deja, fiul marii disidente Doina Cornea și-a exprimat, concomitent, stupefacția și refuzul față de inițiativa prezidențială, iar asociațiile de revoluționari sunt în derută maximă.

O dovadă nouă a disperării maxime de la Palatul Cotroceni!

Amintindu-ne că rigurosul nostru președinte neamț a avut cândva și ideea alinierii României la ora Germaniei (nu e glumă!) ne gândim că ar mai putea opera niște modificări similare celei sus pomenite: Ziua Copilului ar putea fi comasată cu Rusaliile, Crăciunul cu 1 Decembrie, ca să mai degrevăm Revelionul și, poate, chiar aranjează ca Naționala de fotbal să joace toate meciurile de calificare la EURO 2020 în aceeași zi, ca să o numim Ziua Fotbalului.

Dincolo de glumă, mi-e greu să scap de un gând: dar dacă președintele vrea sărbătorirea Revoluției în mai pentru că știe sigur că nu va mai fi în funcție în decembrie?” mai comentează liderul ALDE. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. klaun face orice ca sa devina penibil, penibil si iar penibil. de parca nu este oricum.

  2. Tariceanu nu e in masura sa faca misto de nimeni, cu atat mai putin de presedintele Romaniei. El, numarul 2 in Stat. Rusine Tataie!
    Fiecare pasare pe limba ei piere, iar Tariceanu nu o mai duce mult, politic. A pierdut liberalismul, atat de drag lui. L-a vandut pe gologanii guvernarii, mult mai dragi lui decat liberalismul. A ales sa fie sluga lui Dragnea si aliatul cele mai reactionare forte politice din Romania, de la PCR incoace. Cum ar spune prostul de Parhanghel, care ma troleaza des pe aici, muie Tataie! Au mai ramas doar 10 zile pana la dezastrul PSD-ALDE.

    • Nu esti pe subiect cumetre. Ai gresit articolul.

    • Există totuși o parte pozitivă în șansa pe care i-a dat-o PSD-ul prostovanului Klaus Werner Iohannis de a-și finaliza mandatul, l-a lăsat pe prost să-și dovedească întreaga prostie.

  3. […] care a vrut cîndva să devanseze cu vreo 6-7 luni aniversarea revoluției din decembrie o comite din nou: de Ziua Micii Uniri, s-a […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998