CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tariceanu: In plina tragedie, președintele ride in poze de campanie

5 comentarii / 2644 vizualizări / 5 august 2019

”Pe lângă multe ştiri fierbinţi şi nu toate optimiste, din păcate, ziua de ieri, duminică, ne-a adus şi o informaţie-bombă: se pare că, pentru prima oară în mandatul de Preşedinte , dl Iohannis a fost de găsit la locul de muncă în week-end” scrie pe Facebook președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

”Să nu ne bucurăm prea devreme, însă.
Domnia sa nu a stat la slujbă ca să muncească. A stat la pozat. După toate probabilitățile, dl. Președinte folosește sediul instituției pentru treburi personale, mai exact pentru setul de fotografii electorale, care urmează să devină curând postere şi bannere.
Nu am auzit de un asemenea precedent în ultimii 30 de ani, din partea vreunui alt politician!
De curiozitate, se poate închiria cu ora Palatul Cotroceni în cazul în care și alți candidați și-ar dori același cadru pentru afișe?
Nu e mult de când un procuror general, reamintim, a fost demis pentru că ar fi folosit fără drept un bun al statului. Să folosești un palat încărcat de istorie, totodată sediu al celei mai înalte funcții din stat, pentru ședințe foto pe muzică de jazz o fi mai puțin blamabil?
Dincolo de asta, e strigător la cer felul, stupefiant chiar, cum, în plină emoție națională provocată de tragedia de la Caracal, președintele Iohannis se pozează, râzând vesel, cu o adolescentă în brațe, apoi imaginile sunt difuzate public chiar de autorul lor. (Sper că nu unul plătit tot din bani publici pentru munca prestată în folosul președintelui țării). Cum nu am auzit până acum de vreun protest ori de vreo explicație a administrației prezidențiale vizavi de apariția pozelor în spațiul public, putem deduce că artistul fotograf a avut acordul dlui.Iohannis” mai scrie Tăriceanu.

”Solicităm dlui Iohannis să spună public motivaţia acestui act, costurile lui şi cine a plătit pentru el! Nu ne referim doar la costurile şedinţei foto ci şi la costurile cu personalul de la Cotroceni care a fost nevoit să vină să-l deservească în weekend pe Preşedinte şi fotograful favorit.
Îi solicităm dlui Iohannis să profite de acest moment de sinceritate şi să spună public care au fost costurile cu promovarea ultimei (sperăm!!) sale carţi şi de unde au fost acoperite aceste costuri.
Poporul român are dreptul să ştie dacă Preşedintele Lui foloseşte fonduri ascunse pentru a-şi face campanie. Şi ar fi frumos ca poporul să ştie şi de ce o face într-un moment atât de nepotrivit” conchide șeful Senatului. (B.I:)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Mistocar. A ramas cu mintea la lupta de clasa, cea de alta data. Da-te la ei, Musca din dusmani, arata-le ca esti rau. Atata stie tataie, ca Iohannis e adversar politic, hai sa-l atacam mediatic ca sa dea bine. Atata il duce capul pe Palin Topescu Cariceanu.

    Ce nu stie primul prost solemn al tarii este ca:
    1. parerea lui Tataie nu mai intereseaza pe nimeni, nici chiar pe pesedisti
    2. temeiul e realmente minor, intr-o tara corupta esentialmente, eminamente si totalmente
    3. s-ar putea sa-si rupa proteza de …”dulap”, avand in vedere ca partida e pierduta cam de multisor
    4. surioara mai mare, Veorica e cam simtitoare si cam schimbatoare. Odata te lasa in offside!

    • Tocmai ce-am remarcat faptul că sclavul lui Băsescu, tamponul folosit al lui EBA, Cristian Preda, este membru PLUS.

      • Poate ai remarcat si faptul ca cel mai prost basist din intreaga istorie a basismului, precum si cea de-a doua sluga a Elenei Udrea (dupa gelu visan), ai ghicit prostovane, marele om politic Radu Cristescu, a TRECUT la PSD, cu onoare si demnitate, vazand el ca PSD s-a schimbat dupa incarcerarea lui Dragnea. Adica nu mai e ce a fost e si mai putin decat atat

        • N-am PSD pe roțile de la mașină, câte semințe de Cioloș ai tu în gură, deci nu, n-am remarcat pentru că este fals.
          Cel mai mare prost pupinbăsist, așa cum ești tu cel mai prost securist all-time, este Cristian Preda, un minim argument fiind buzele încă nedezlipite încă de anusul murdar al lui Băsescu.

  2. Mortii cu mortii, vii cu vii, spune klaun. Gata. A iesit, a citit doua prostii, din punctul lui de vedere a spus tot ce avea de spus. Viata continua.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998