CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Tariceanu, inca un candidat care viseaza sa ”elibereze” Justitia

3 comentarii / 4618 vizualizări / 3 august 2014

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Congresul Partidului Reformator Liberal, că în România justiția a devenit în ultimii 10 ani un ”personaj politic” și a apreciat că unii politicieni au reușit să folosească justiția ca armă politică.

Tăriceanu a apreciat că România are nevoie de „o justiție mult mai puternică și cu adevărat independentă”.

„Justiția nu este însă a președintelui, sistemul justiției nu poate funcționa doar pentru că cineva la Cotroceni apără justiția. Ea trebuie să stea pe picioarele ei. Politicul sau economicul nu trebuie să intervină în justiție dar nici justiția să facă politică sau afaceri. Din acest motiv cred că sistemul de control intern al justiției trebuie să fie întărit. (…) Dezvăluirile presei din ultimii ani au arătat că așa zișii mari apărători ai justiției au încercat doar aservirea acesteia, au încercat și au reușit să o folosească ca armă politică în slujba grupurilor lor de interese sau chiar în interes personal folosit, au făcut mari deservicii justiției”, a mai spus, conform Agerpres, Tăriceanu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Sakura a comentat: Mă diseatrză cum vă daţi singuri replici aprobatoare sub diverse pseudonime la ce2te 1-2 minute distanţă. cencă un criteriu de deosebire a pupincuriştilor. 0 0

  2. Wow!There it goes another post on meatnl illness, rappers and African Americans.It’s all confused here.”and an afflicted rapper’s condition can deteriorate to the point where he is completely insane in the membrane.””I consider this phrase a totally absurd.The allusion to Pablo Escobar…This is sick. This article is nonsense for me.

  3. cristina a comentat: nu ar tbruei să mai ascultăm la asemenea știri despre Elena Udrea, este un om deosebit și a făcut prea multe pentru Rome2nia ca să credem asemenea minciuni provocate de ură politică 0 0

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998