CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Tariceanu intra in cursa pentru primaria Capitalei

6 comentarii / 2219 vizualizări / 6 august 2020

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că va fi candidatul liberal la Primăria Generală a Capitalei: „Nicușor Dan nu are un profil liberal, (…) Gabriela Firea e social-democrat”.

„Am luat decizia să îmi depun candidatura pentru Primăria orașului București. În primul rând, am constatat că în București nu există niciun candidat liberal. Nicușor Dan nu are un profil liberal, iar faptul că e susținut de PNL e cu totul altceva. Celălalt candidat important, Gabriela Firea, e social-democrat. Eu cred că electoratul liberal are nevoie de un candidat liberal”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.
El a spus că, având în vedere epidemia, „nu este timp de experimente”.
„E nevoie de oameni cu experiență, de oameni cu greutate – eu am și la propriu o anumită greutate. Experiența pe care o am ca premier și președinte al Senatului este extrem de utilă pentru a avea și pentru a clădi o strategie și o viziune pentru București”, a adăugat Tăriceanu.
Liderul ALDE a mai spus că are și o responsabilitate față de partidul său.
„Nu e firesc ca într-o bătălie generalul să stea numai la birou, în localul de stat major. El trebuie să fie alături de soldați. Acesta e și un îndemn foarte serios la luptă, la competiție pentru toate organizațiile ALDE din țară. (…) Voi fi candidatul liberal de București”, a adăugat Tăriceanu.

El a lansat și o serie de critici aduse primarilor de până în prezent, inclusiv pentru Gabriela Firea, despre care a afirmat că, pe lângă funcția de edil, avea un alt obiectiv, respectiv că viza și funcția de președinte al PSD „și nu de ieri sau de astăzi”.
Totodată, liderul ALDE a explicat de ce au eșuat negocierile cu PSD pentru București.
„Discuțiile au vizat și posturile, dar și listele. Dacă am fi obținut ceea ce ne-am imaginat că noi reprezentăm. Adică ALDE e creditat la București cu peste 6%… Nu am avut impresia că reprezentarea pe care o vom obține este suficientă”, a mai spus liderul ALDE.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. N-a mai venit niciun script de la SRI. Ori e lumea plecata la mare, ori Tataie nu mai reprezinta nimic.

    • Ar mai fi moțiunea care fute guvernul SRI.

  2. Starea epidemiologica n-ar impune amanarea alegerilor? Seniorul Trump se gandeste sa le amane pe ale lui, dar patachinele noastre se inghesuie pe liste. Cum vor fi legitimati si identificati purtatorii de masca? Daca nu exista programe de identificare pe baza irisului sau a amprentelor digitale, cum ni se poate pretinde sa ne prezentam la vot? Cine isi risca viata pentru candidatii andropauzati din politica romaneasca ?

    • Eu mi-o voi risca! La fel ca mine mai sunt câteva sute de mii de cretini care au cam aceeasi parere despre ce se intampla!

  3. @ După ce a făcut ceafă groasă și gușă cu aceia cărora le zicea odinioară ”ciuma roșie” ,declarându-se socialist-liberal, „manechinul” revine cu o candidatură anunțând că este singurul liberal al politicii, probabil ceilalți membrii de la ALDE fiind doar socialiști-liberali, ?,

    • SUA tocmai reconsideră capitalismul de petardă și introduce socialismul la disperare, până nu le pleacă cetățenii pe sub podurile gri. :))) Socialism-liberalismul sapvează capitalismul care se fute pe sine se.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998