CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tariceanu: ”Iohannis a stat prin munti mai mult decit partizanii anti-comunisti”

0 comentarii / 2855 vizualizări / 29 martie 2019

Călin Popescu Tăriceanu e ferm hotărît să candideze la președinție în acest an, dacă va aprecia că are șanse reale să-l învingă pe actualul președinte, despre care afirmă, într-un interviu spumos pentru Evenimentul zilei, dublat de unul pentru Capital, că e de găsit oriunde, mai puțin la locul de muncă.

”Nu o să am nici o ezitare dacă voi vedea că eu sunt cel care are cele mai multe șanse să-l învinga pe actualul locatar al Palatului Cotroceni. Mă rog, exprimarea e cam improprie, pe Iohannis îl găsești oriunde, mai puțin la Palatul Cotroceni. Sper să aibă măcar o poză cu biroul lui în buzunarul salopetei de schi” afirmă președintele Senatului.

În 5 ani de mandat, Iohannis a făcut doar plajă și schi!

”Știu că ar fi greu pentru România încă 5 ani cu un președinte care a stat deja prin munți mai mult decît partizanii anticomuniști. Cred că domnului Iohannis îi va fi greu să răspundă la întrebarea: ”Ce ați făcut pentru români în acești 5 ani de mandat?” Ce poate să răspundă, afară de plajă și schi? Că vrea o țară, dar de afară, ca să parafrazăm un slogan celebru? Că nu a fost nici măcar pentru un minut președinte, ci un permanent candidat pentru un nou mandat? Că este prizonierul statului paralel care l-a pus președinte și face totul ca să ascundă și să păstreze protocoalele secrete dintre servicii și instanțe? Am crezut că după Băsescu nu poate fi nimic mai rău pentru țara asta. M-am înșelat!” mai spune liderul ALDE

El este de părere, totodată, că plasarea totală a PNL la remorca lui Iohannis arată debusolarea acestui partid, relevată și de aducerea lui Rareș Bogdan pe post de vedetă a liberalismului:

”Nu am nimic împotriva figurilor noi în politică. Și Rareș Bogdan chiar e o figură. Dar, a pune un nou venit direct pe locul unu arată o mare disperare și o totală lipsă de respect pentru membrii de partid. Ce spun liberalii care muncesc zi de zi în organizațiile locale? Ce spun primarii și parlamentarii liberali?

PNL a vrut să se racordeze la agenda domnului Iohannis și s-a ales numai cu pagini albe

Dacă azi l-au pus pe Rareș Bogdan pe locul 1 la Parlamentul European, fără să aibă vreun merit, înseamnă că nimeni din PNL nu mai are locul sigur, oricât de mult a muncit pentru partid și comunitatea locală. PNL a vrut să se racordeze la agenda domnului Iohannis și s-a ales numai cu pagini albe. O mare greșeală! Una peste alta, de multă vreme cred că partidul și-a pierdut complet busola, poate de aceea tot mai des pleacă spre sediul central și nimerește în Piața Victoriei.
Și tot de aia cred că, în viitorul foarte apropiat, s-ar putea ca mulți liberali debusolați să ajungă la sediul ALDE, ultima redută a liberalismului autentic. Să vină, noi îi așteptăm” conchide Tăriceanu.

foto:cancan.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998