CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tariceanu: Iohannis sa vina in fata Parlamentului cu raportul privind starea de urgenta

3 comentarii / 1872 vizualizări / 9 iulie 2020

”În loc să vină în fața Parlamentului unde să prezinte românilor informarea cu privire la instituirea stării de urgență, dl Iohannis a preferat să stea în confortul de la Palatul Cotroceni. Doar el și prompterul lui. Noi, la ALDE, credem că subiectul crizei de coronavirus este mult prea important și cu implicații mult prea vaste să fie expediat printr-un document scris pe colțul mesei de niște consultanți ai Președintelui.

Speram că dl Iohannis va profita de faptul că Parlamentul este în sesiune extraordinară și nu va evita să se prezinte în fața lui. Toți românii sunt interesați să afle de ce Președintele și Guvernul Său au reacționat atât de târziu la această criză, de ce alegerile anticipate au fost mai importante decât sănătatea publică și ce fel de concluzii tragem din această politizare excesivă a unei crize de sănătate!

Sfidarea Parlamentului și a românilor continuă să fie îndeletnicirea de bază a dlui Iohannis. Păcat! Era un moment bun să vedem un Președinte al tuturor și nu doar unul al partidului de guvernământ! Vocea lui ne cere unitate, în vreme ce faptele ne arată că pentru dl Iohannis nu contează decât el și partidul lui! Ce ironie tristă să auzim apeluri la unitate de la cel care este responsabil de marile falii din societatea românească, de împărțirea noastră în “ciume” de diferite culori, de instigare împotriva opoziției și a altor instituții ale democrației!

Cred că Parlamentul ar trebui să-i adreseze o invitație de a veni în fața aleșilor cu acest raport și nu doar să-l recite de pe un prompter. Românii merită o dezbatere și mai ales românii merită soluții reale și nu electorale!” a scris liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook, după anunțul lui Iohannis că a transmis parlamentului raportul privind măsurile luate în starea de urgență. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Noi, ALDE? Care ALDE? Dupa ce ca erati vai de mama voastra,niste atarnatori, a-ti dat jos un guvern legitim! Taricene chiar nu ai cel mai elementar bun simt?

  2. Jurnalul Național
    ,,Tăriceanu, despre banii împumutați de Cîțu: „Să nu ne trezim că ajung toți prin conturile firmelor de casă ale PNL!” ”
    Bă , nu se mai satură Tăriceanu de bani și anunță că vrea mulți bani în conturile pnl-iștilor, ?
    Păi numai o „Punguță cu doi bani”, ? Zice că dacă Cîț’u se împrumută să ducă banii acasă cu pnl-iștii , că și Tăriceanu a fost pnl-ist și știe cum e, ? Sunteți de părere că pnl-iștii i-ar putea „plăti” „consilierea”, ?

  3. Dintre cei „sfătuiți” și de Tăriceanu, Sereș, Chiuariu, Păcuraru, Patriciu, Crin Antonescu, Băsescu, Dragnea, etc., ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998