CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Tariceanu, la celebrarea Marii Uniri: ”Am ajuns sa fim impartiti in romani buni si rai”

3 comentarii / 3065 vizualizări / 2 decembrie 2019

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a punctat, într-o declarație rostită în parlament în cinstea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, că și azi continuăm să fim dezbinați ca popor și asmuțiți unii împotriva altora.

„S-a încheiat zilele trecute competiţia electorală pentru Preşedinţie, un proces firesc, democratic, dezirabil pentru care românii eroi şi-au dat viaţa în 1989. Dincolo de alegeri, dincolo de lupta politică, dincolo de câştigători şi pierzători, am rămas cu gustul amar al dezbinării pentru că ne-am trezit împărţiţi ca şi acum 70 de ani în românii buni şi români răi, în români care merită respect şi români care trebuie dispreţuiţi pentru că nu împărtăşesc ideile celorlalţi, în români din afară şi românii dinăuntru, în fine sunt şi alte asemenea situaţii. Trăim vremuri în care pluralismul politic şi respectul pentru cel care poate nu-ţi împărtăşeşte ideile par idei subversive pentru care poţi fi condamnat în orice moment de noul tribunal al poporului de pe social media”, a declarat Tăriceanu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Considerați că ministrul de externe ar trebui să acționeze pentru clarificarea situației patrimoniului Fundației Gojdu, în mandatul actualului prim ministru Ludovic Orban, ?

  2. Tariiceanu tradatorul, ar trebui sa taca pe vecie. Sper ca dupa europarlamentarele din 2020, ALDE sa dispara, la fel si marii lui „politicieni”. Nu merita sa existe pe scena politica.

  3. Eu am tot scris despre tataie (CAPT) si mamaie (Norica), doi dintre cei mai mari tzepari din politica romaneasca. Iata ca le-a ajuns finial la tarus. Vad ca ii injura si pesedistii si liberalii, nu mai vorbesc de aia de la USR. Asa esti cand te dai rotund si tu esti patratzos, sfarsesti la concasor

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998