CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Tariceanu, la moartea lui Sean Connery: ”Un actor legendar s-a inaltat la stele”

1 comentariu / 1599 vizualizări / 2 noiembrie 2020

”Un actor legendar s-a înălțat la stele în aplauzele celor care l-am iubit și admirat. Sean Connery l-a interpretat pe James Bond ca nimeni altul. A fost un actor cu o carieră uimitoare, care și-a pus amprenta pe cinematografia mondială. Un actor creativ, care a reușit să aducă la viață personaje diverse, de la celebrul 007, până la Regele Arthur sau Henry Walton Jones Sr. din Indiana Jones. Cultura mondială este mai săracă” a scris pe Facebook fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, despre reputatul actor scoțian care ne-a părăsit în aceste zile.
Nu e singurul lider politic întristat de dispariția starului, președintele american Donald Trump aducîndu-i și el un omagiu pe Twitter în care nu uită să dezvăluie modul în care Connery l-a ajutat cîndva să-și dezvolte anumite proiecte de business în Scoția, cel mai probabil celebrele sale terenuri de golf. Reamintim că acum cîteva luni, despre afacerile lui Trump în Scoția s-a vorbit intens ca fiind, de fapt, spălătorii de bani și s-a cerut investigarea acestora. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. E musai sa altoim un moment solemn cu o mizerie politica?! S-a stins un mare artist si omenirea este mai saraca, desi, ea inca nu stie cat de saraca…sunt totusi oameni de neinlocuit…Dumnezeu (care l-a iubit, dovada si sfarsitul tarziu si linistit) sa-l odihneasca!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998