CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Tariceanu: ”Localele ar trebui aminate din cauza epidemiei, noi ne gindim la anticipate”

5 comentarii / 3090 vizualizări / 1 martie 2020

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus, azi, că alegerile locale ar trebui amânate până după stingerea epidemiei de coronavirus. „În toate țările se iau măsuri a de a anula întâlnirile publice, iar noi ne gândim la alegeri anticipate”, a spus liderul ALDE.

”Imaginați-vă puhoiul de oameni care merge la secții, unde trebuie să dai actul de identitate, să dai ștampila, vă imaginați că cineva le sterilizează. Un mediu perfect de răspândire a epidemiei”, a spus Tăriceanu, la România TV, conform Mediafax.
Acesta susține că nici sălile nu ar putea dezinfectate corespunzător. „A doua zi după alegeri începe școala, copiii vin la școală, pe acolo au trecut 5.000-3.000 de persoane, care au votat. Credeți că este posibil ca duminică noapte să se facă o dezinfecție”, a mai spus liderul ALDE.
„Trebuie să ne gândim serios dacă nu cumva alegerile locale ar trebui amânate până după stingerea epidemiei de coronavirus, ca să fim responsabili până la capăt. În toate țările se iau măsuri de a anula întâlnirile publice, iar noi ne gândim la alegeri anticipate”, a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Perfect adevarat!

 2. In sfarsit, iata un politician responsabil. Intotdeauna l-am considerat pe CAP Tariceanu un mare barbat de la stat, poate chiar cel mai mare dupa Traian Iliescu.

  Imaginati-va ce s-ar fi facut romanii fara aceasta propunere geniala, de salvare, propasire si mantuire a neamului romanesc prin amanarea pana la anul are a alegerilor locale. Prin alegeri locale se intelege toate alegerile, pentru ca toate au loc local si aproape niciuna la nivel central. Fireste, alegerile de sefi de camere, comisii, cenzori, motiuni, investiri si decizii, care au loc la nivel central, de pot desfasura fara riscuri in urmatoarele 2-3 decenii, poate si mai mult, daca testele stiintifice raman negative si nu piere niciun alegator, ma rog, ales, cum a patit-o farsul ala din Iran

  • S-ar duce și bruma de ceață din capetele prostovanilor care mai girează formațiunile politice ale SRI: PDL și PLUS, împrăștiate în PNL, USR+ și PMP.

 3. Nu mai stim cum a ramas cu austriecii si cu SIlberman. O fi ramas bine? Ca doar cazu guvernul Dancila. Sau n-o fi ramas bine.
  In variant a doua, sa faca bine sa gauresca sapunul si sa si-l atrane de gat, ca atunci cand va merge la baie cu colegii si il scapa din mana sa nu fie nevoit sa se aplece dupa dansul. Si sa afle si el cum e sa fii a sasea nevasta a cuiva

  • În orice variantă BND via SRI a implementat programul european pentru descurajarea oamenilor decenți, dar nerupți complet în cur așa ca adevăratul alter ego, de a intra în politică.
   Dacă ai bifat că ești om politic, automat încep activitățile de căutare în cur și de monitorizare extinsă până la rudele de gradul 10, iar dacă tot fameleonul este neșantajabil, sistemul securist te va pricopsi cu lături și articole de propagandă.
   Numai și numai în cazul în care sondajele demonstrează că sunt necesare măsuri excepționale, înscenările sunt obligatorii.
   Așa că în orice variantă, Securitatea va permite accesul la butoane numai pentru slugoii foarte proști și pentru sclavii șantajabili.
   Zi de zi, ceas de ceas, Franklin&co vor fi pe aici să mănânce căcat despre pușcării în timp ce-i ling în cur pe infractorii Securității.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998