CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tariceanu matura cu Basescu: ”Transforma in mizerie tot ce atinge!”

5 comentarii / 2494 vizualizări / 4 septembrie 2019

După ce Băsescu a spus despre el că ”Tăriceanu e un trădător de meserie, m-aș bucura să vadă ce e trădarea și pe pielea lui”, liderul ALDE îi dă o replică de o duritate extremă.

”Când te înjură Băsescu e clar că ești pe drumul cel bun. Bătrânul matroz nu poate să-mi ierte că nu am acceptat preluarea ostilă, în anul 2005, a PNL-ului de către el și compania și că am refuzat ca în calitate de Prim-Ministru să-i înghit toate mârlăniile.

Adevărul e că atunci când unul ca Traian ”Petre-ești-cel-mai-bun” Băsescu te face trădător, ori pur și simplu când te înjură în orice mod, îți face, de fapt, un mare serviciu de imagine.

O vorbă înțeleaptă spune: ”Când soarele stă să apună, făpturile mărunte aruncă umbre lungi”.
O asemenea făptură e fostul președinte, care se chinuie, la apus, să proiecteze o umbră mai mare de zece ori decât propria-i statură…
Traian Băsescu a trădat și a distrus tot ce a atins în viața lui, se știe asta.

Și-a turnat la Securitate foștii colegi de școală, dorind să-i nenorocească pentru a-și clădi o carieră de succes. Și-a turnat la Securitate foști camarazi de pe nave, motivând că așa era fișa postului. A continuat să toarne la Securitate pe când era un foarte civil șef de agenție la Anvers.

Mâine, dl.Petrov urmează să dea socoteală în Justiție, la Curtea de Apel, pentru turnătoriile lui și aș paria că va uza de toate tertipurile posibile ca să amâne cât mai mult verdictul. Deși, în această privință, drumul e cu un singur sens, din câte am văzut cu toții acum câteva luni, când s-au publicat turnătoriile lui.
Traian Băsescu l-a trădat pe Petre Roman și i-a luat partidul, apoi l-a trădat pe Stolojan și i-a luat candidatura.
Și-a trădat aliatul PNL imediat după alegeri, în 2005, forțând anticipate care să lase doar partidul său la putere; noroc că nu a putut trece peste opoziția mea.
Traian Băsescu și-a nenorocit o bună parte din familie, târâtă direct ori indirect în jocuri periculoase, care s-au lăsat cu ani grei de pușcărie.
Și-a abandonat la greu feblețea feminină, care i-a făcut jocurile până a ajuns după gratii.

Dacă legendarul Midas transforma în aur tot ce atingea, legendarul Traian Băsescu – ”Mitas” a transformat și continuă să transforme tot ce atinge în mizerie” a scris Tăriceanu azi, pe Facebook. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Cea mai mare jigodie a Romaniei actuale este acest Basescu. Este urmat, foarte aproape de Iohannis, Rares Bogdan si L. Orban.

    • Imi amintesti de o nebuna, colega de liceu. Ne spunea foarte serios „cei mai mari poeti ai Romaniei din toate timpurile au fost Eminescu, Constanta Buzea, eu si Tudor Arghezi”.

  2. Chiar daca au stiluri diferite de discurs, in privinta caracterului si a comportamentului duplicitar nu-i mare diferenta intre Basescu si Tariceanu,

  3. Parca au candidat si guvernat impreuna. Basescu si Tariceanu. Parca se iubeau…

  4. Sa nu uite Tariceanu ca dintr-un manechin a ajuns premierul Romaniei , numit de Basescu! Halal character acest tradator Tariceanu! S-a tinut de scaun si a guvernat sprijinit de PSD si acum are gjas si gura mare……va dispare din viata publica si politica!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998