CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Tariceanu si stirea zilei: Orban prezinta francezilor si nu romanilor planul de autostrazi

3 comentarii / 2705 vizualizări / 28 octombrie 2020

”O știre care risca să treacă neobservată. Aflat în vizită la Paris, Prim-ministrul României a prezentat programul de guvernare investitorilor francezi. El le-a spus constructorilor francezi că, în viitorul mandat, guvernul PNL intenționează să construiască 3.000 km de autostradă” scrie Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

”Vi se pare ceva straniu în această știre? Nu aia cu 3.000 de km mă refer, că știm că aceea e o minciună electorală! Mă refer la faptul că Prim-ministrul României prezintă programul în Franța și nu în România! El nu a venit să discute acest program cu constructorii români, el i-a invitat direct pe francezi să le dea acești bani!
Nu m-aș mira ca Ludovic Orban să le fi spus printre rânduri că are grijă să pună economia pe butuci, așa că, începând de la anul, companiile românești vor fi numai bune de a fi cumpărate de cele străine!” mai scrie fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Orban Ludovicsluga mizerabila stalinisto/nazisto/iohannista ii crede idioti pe francezi de s-a dus sa -i minta cu planurile lui idioate si irealizabile, acesta este motivul de ce nu arata ”planurile ” si romanilor.In tara nu-i mai crede nimeni minciunile ,inselatorii infractionale.?

  2. Orban nedemn urmas urmas al casapului securist din Brasov ii considera pe oficialii francezi ca ar fi membrii ai URSS daca s-a dus sa dea raport francezilor.STOP STALINISM /NAZISMULUI PNL/ORBAN/IOHANNIS.

  3. Urbanul de Dimbovita,crede ca va sta la guvernare 60 de ani ca sa realizeze trei mii de km.de autostrada.Asta i-a incurajat pe afaceristii francezi care vor investi in Romania pe termen lung.Campanie electorala si un pic de sustinere din partea Frantei care are acum Primar General,primar de sector si reprezentant al grupului parlamentar european infiintat de Macron.Frati,frati dar branza e pe bani.Cinste voua cetateni romani care impartiti frateste avutia tarii cu „fratii”francezi.Care o fi deosebirea intre fratia rusa si fratia franceza?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998