CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Tariceanu: Vom transforma doctorii in luptatori de sumo care se lupta cu pacientii?

9 comentarii / 2661 vizualizări / 16 iulie 2020

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, avertizează, într-o postare pe Facebook, că legea carantinării a fost atît de prost concepută de guvernanți încît e inaplicabilă, oricîte modificări ar fi suferit în parlament.

”Din păcate, legea trimisă la Parlament de un guvern (considerat) liberal a fost scrisă atât de strâmb și de periculos, încât nu au putut fi făcute minuni! Ce o să facă guvernul? O să pună la fiecare spital o echipă de mascați care să țină pacienții cu forța în pat? Îi transformăm pe doctori în luptători de sumo care se luptă cu pacienții pentru a-i imobiliza? Vă gândiți la scenele absolut sfâșietoare pe care le vom vedea? Vă gândiți la drama românilor care vor fi ținuți cu forța în spital?

Da, mă îngrijorează criza de sănătate, dar soluția nu este să umble la libertățile noastre, pentru că oricum ni le-au călcat în picioare pe timpul stării de urgență, ci să lucreze la prevenția răspândirii virusului. Să aducă măștile pe care legea îi obligă să le dea familiilor vulnerabile, să schimbe campania de comunicare în care au băgat sute de milioane de lei în una care să conteze pentru români! Și mai ales să înceapă să respecte ei primii legile pe care le dau! Da, trebuie să fim îngrijorați de răspândirea coronavirusului, dar la fel de îngrijorați trebuie să fim că suntem gata să ne cedăm libertatea în mâinile unor guvernanți inconștienți care își vor bate joc de ea. Așa cum deja au mai făcut-o!” mai scrie Tăriceanu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Încă n-a venit scripttul pentru Tăriceanu, dar 6 neveste, bătrân, politica e pentru puberi fără bani, controlați de SRI, gen.

 2. Am inteles ca Guvernul a umblat la libertatile lui Tariceanu si ale lui mamaia N + Renato Popolari. mamaia si Popolari au cate o libertate in plus fiecare, dar nu cred sa mai fi umblat careva pe la ele.
  N-am inteles insa de ce doctorii ar fi luptatori de sumo si nu de jiu jitsu, de exemplu.

  • Frankline, tu n-ai înțeles de ești atât de prost pentru că ești un securist jegos, lipsit de orice urmă de conștiință,

 3. @ Apreciați și că ar trebui stabilit și dacă aceia care au negociat mutarea aurului din rezerva națională în Anglia, probabil cu Tony Blair, au beneficiat și de funcții publice după sau și după mutarea aurului de la BNR în Anglia, de exemplu, Isărescu și eventual Băsescu, Tăriceanu, Stolojan, Florin Georgescu, Videanu, Dăianu, Valeriu Stoica, etc.. , cum se cumpărau pe vremurile fanarioților “isprăvniciile” și domniile, și dacă mutarea aurului în Anglia a avut ca scop și întărirea poziției lui Tony Blair în politica engleză la acea vreme și dacă Liviu Dragnea stă la închisoare și că a fost votată legea repatrierii aurului când a deținut majoritate în parlament, ? Deci, remarcați și că după mutarea aurului din rezerva de la BNR ,în Anglia, nu se mai discută nici despre tezaurul de la ruși, ? & Remarcați și că după ce au dus aurul în Anglia, Isărescu și Dăianu au primit posturi de “academicieni ai economiei”, ?
  Deci, remarcați și faptul că guvernarea care a dus tezaurul la ruși era liberală, ? Ăștia cu rezerva de aur la Londra sunt majoritar liberali și au primit funcții și posturi , chiar și de academicieni, după chestia cu aurul la Londra, ? Considerați că liberalii și Convenția Democratică s-ar fi oferit să ducă aurul din rezerva națională la Londra pentru a primi guvernarea din 1996, pentru a fi „recunoscuți internațional”, ca să guverneze, iar dacă s-ar repatria aurul de la Londra liberalii nu ar mai putea să guverneze că nu a fost adus tezaurul de la ruși, iar Liviu Dragnea ar face închisoare că s-a votat legea repatrierii aurului de la Londra, ?

 4. @ Deci remarcați și faptul că liberalii sunt aceia care au îndatorirea să recupereze nu numai aurul din rezerva BNR dus la Londra, ci și tezaurul de la ruși, pe care l-au dus cum le-au dus prin Rusia și prin Anglia, ?

 5. & Sau de a organiza și conduce recuperarea nu numai a aurului din rezerva BNR dus la Londra, ci și tezaurul de la ruși, pe care l-au dus cum le-au dus prin Rusia și prin Anglia, ?

 6. Cam ce epitete sa-i pui unui guvern si guwernerului sau, care-si trateaza guvernatii de idioti, de inconstienti, needucati, necivilizati, necinstiti si nedemni de o minima incredere?! Si astia au facut pe dracu-n patru ca sa vina la putere…oare de ce?! Dupa ce au aruncat tot cacatul pe poporul roman, l-au transformat in rezerva de sclavi, in infectatul de serviciu, acum, vin sa dea legi care sa-l disciplineze, pentru ca pute…N-am fost niciodata paria lumii occidentale, ca acum, nici pe vremea comunistilor, nici pe vremea mineriadelor si ale iubitorului lor, Iliescu…suntem acum, in tacerea complice a „elitelor” intelectuale, „infricosate” de pandemie, ori doar cumparate, ori si mai grav, indiferente la mizeria in care este coborat, din nou, acest popor

 7. @ Remarcați și că după ce liberalii au dus tezaurul la ruși , rușii a ajuns până la Berlin și să conducă aproape toată Europa, după ce liberalii duseră rezerva de aur de la BNR pe la Londra englezii se retraseră din Uniunea Europeană , cu aurul la Londra, ?

 8. La mutarea tezaurului ruși a dispărut imperiul țarist, după aceea și imperiul german, după mutarea aurului din rezerva BNR la Londra Uniunea Europeană a devenit ceva mai mică, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998