CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tăriceanu vrea rapoartele SRI, SPP pe protecţia preşedintelui în cazul vizitelor la clanul Bercea

1 comentariu / 1279 vizualizări / 21 iunie 2014

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anunţă că va face demersuri pentru ca „rapoartele SRI şi SPP” privind protecţia şefului statului „în cazul vizitelor la clanul Bercea” să ajungă la Comisiile Parlamentare pentru un raport din care să rezulte dacă preşedintele a fost sau nu informat.

„Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Protecţie şi Pază au atribuţii legale şi norme interne precise privind protecţia informativă în cazul vizitelor efectuate de Preşedintele României, prin care să se asigure că Preşedintele României nu intră în contact cu persoane care au probleme cu legea sau care reprezintă un pericol pentru viaţa Preşedintelui”, se arată într-un comunicat al preşedintelui Senatului remis azi Mediafax. Potrivit lui Tăriceanu, SRI şi SPP sunt obligate să asigure protecţia informativă a soţului sau soţiei preşedintelui şi a tuturor rudelor sale de gradul 1 şi au obligaţia să informeze organele abilitate ale statului în cazul în care constată activităţi cu caracter ilegal.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Dentists who work for Implantes dental Buenos aires, they complete implantation task in several important stages. In the initial stage, they prefer to do consulting and examining the current condition of teeth set.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998