CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tatal lui Teo: ”Basescu a furat flota, EBA e o gangavita, iar PDL e un mare că…t”

0 comentarii / 1806 vizualizări / 21 aprilie 2010

Proverbul cu nu tot ce naște din pisică, șoareci mănâncă este contrazis de tatăl candidatei PDL la fotoliul de parlamentar, Teo Trandafir. Renumitul medic pediatru brăilean Ion Uță a acordat un interviu în exclusivitate site-ului www.femeiasecolului21.ro în care îi face cu ou și cu oțet pe cei în ale căror brațe protectoare se pregătește să aterizeze odrasla sa. Politic vorbind.

“Fiica mea nu are afinitate pentru PDL”

În materialul publicat sub titlul ”De vorbă cu tatăl lui Teo”, tatăl vedetei TV pare să nu fie întrutotul de acord cu opțiunile politice ale fiicei sale. Iată un fragment:
Rep: Fiica dumneavoastră, Teo Trandafir, a decis să intre în politică şi voiam să ştim dacă o susţineţi.
Dr. Uţă: Sigur că o susţin. O susţin din toată inima şi chiar i-am spus şi ei acest lucru. I-am spus să fie atentă la ceea ce face.
Rep: De ce, credeţi că s-a avântat într-un joc periculos, aveţi motive de îngrijorare?
Dr. Uţă: I-am spus un lucru pe care eu nu i l-am spus niciodată până acum, i-am spus să ia pastile ca să reziste, eu care i-am interzis cu desăvârşire ca medic să facă asta până acum. Este într-o poziţie cumplită. Imaginaţi-vă cum ar fi să stai atârnat de un pom înalt, foarte înalt şi să fii susţinut doar de un fir subţire de aţă, o aţă de papiotă. Aşa este şi Teo acum.
Rep: De ce a intrat totuşi în politică? Are afinitate pentru PDL ?
Dr. Uţă: Nu, nici vorbă, şi eu am întrebat-o. Nu are afinitate pentru acest partid, dar mi-a spus că vrea să facă şi ea ceva. Şi ce altceva să facă?! I-am spus că dacă are nevoie de ceva să îmi spună mie, eu tot ceea ce am, pentru ea am. Şi dacă am numai o coajă de pâine i-o dau tot ei, eu numai firmiturile le opresc, nici pe alea. Îi dau ei tot. Tot ce am este pentru ea. Când a intrat la facultate în Bucureşti i-am pus în mână cheile de la un apartament şi i-am spus să aibă grijă ce face. Un apartament la Favorit. Ştiţi zona? A fost a părinţilor mei şi i l-am dat ei.”

”Sunt net împotriva lui Băsescu și Boc”

Totodată, dr. Uță nu este de acord nici cu președintele Băsescu, cu premieul Boc sau ministrul turismului, elenea Udrea: „Nu îl simpatizaţi pe preşedintele Băsescu?
Dr. Uţă: NU cu N mare şi cu U şi mai mare şi Teo ştie asta.
Rep: Dar pe premierul Boc?
Dr. Uţă: Băsescu şi cu Boc sunt fraţi de cruce. Pentru mine sunt la fel.
Rep: Chiar aşa de pornit sunteţi împotriva lor?
Dr. Uţă: Sunt NET împotriva lor.
Rep: Dar ce v-au făcut?
Dr. Uţă: Domnule, a furat flota. Nu sunt dovezi, dar dacă pe mine mă acuza cineva sau dacă eram în locul lui Băsescu şi eram cinstit aduceam dovezi şi mă luam de ăia care au zis că am furat. Bă, ăla care ai zis că am furat flota, uite aici dovada, vino să dau de pământ cu tine, procedam bărbăteşte. Dar el a tot scăldat-o şi tot nu ne-a lămurit. Peştele de la cap se împute, iar la noi este şi mai grav, peştele nu mai are cap de tot. Eu sunt patriot şi de asta am rămas în ţara asta, altfel eram plecat încă de pe vremea lui Ceauşescu, fiindcă am avut o mare dragoste, o nemţoaică, blondă şi cu ochii albaştri, Karin o chema.”
Rep: Teo totuşi îl simpatizează pe preşedinte, de curând a lăudat-o şi pe fiica acestuia, care este europarlamentar.
Dr. Uţă: Ei, a zis şi ea aşa, nu a zis că este deşteaptă gângăvita, a zis şi ea că este frumoasă, mă rog, la vârsta mea nu mă interesează frumuseţea ei, ce putea să zică… Am vorbit cu Teo despre asta. Atât îi trebuia să spună că e şi deşteaptă.

“Dacă PDL e un mare că…t, Udrea este moțul”
Rep: Dar de frumoasa blondă, de doamna Elena Udrea, nici de ea nu vă place?
Dr. Uţă: Elena Udrea şi turismul românesc are marele talent să-l facă şi pe acesta praf. Daca partidul ăsta din care este ea este un mare c*** să ştiţi că Elena Udrea este moţul.” (Răzvan Mateescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998