CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Tatal” SRI: ”Serviciile pot influenta hotaritor alegerile”

7 comentarii / 4641 vizualizări / 17 septembrie 2019

Fostul director al SRI și cel care a înființat serviciul, în 1990, l-am numit pe Virgil Măgureanu, afirmă fără echivoc, într-un interviu pentru Europa liberă, că serviciile secrete din România au capacitatea de a influența decisiv alegerile interne, explicînd și modul în care se petrece asta.

„Pot influența și încă într-un mod hotărâtor, atâta vreme cât anumite părți ale procesului electoral sunt trecute și prin acest filtru. La noi se spune – deși termenul acesta e puțin bizar – că Serviciul de Telecomunicații Speciale răspunde de finalizarea rezultatelor votului ș.a.m.d.. Nu vreau să intru în amănunte aici, dar, peste tot în lume, nu numai la noi, serviciile au o marjă bună în ce privește rezultatul votului și modul în care acest rezultat se vede în realitatea politică postelectorală” afirmă el.

Virgil Măgureanu mai spune și că „Există purtători de opinie destul de importanți – fie că fac parte din lumea politică, fie din cea economică – și serviciile au bune posibilități să influențeze pe acești purtători de opinie și să facă într-o anumită măsură să încline balanța”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Dormi linistit, SRI voteaza pentru tine!

  2. Stați puțin. Virgil Măgureanu nu era cu rușii? de ce dă interviuri la Europa Liberă?

    • Viirgil Magureanu nu era cu rusii ci cu gorba ! Iar gorba misa era omul americanilor era goarna lui soros in Rusia!

  3. ce vrajeala…a trecut in anonimat,saracul…

    • Carmen trebuie sa te mandresti. Faci parte din grupul care inca mai crede ca votul tau conteaza !

  4. @ Apreciați că faptul că a aflat că îi va fi impozitată pensia l-a determinat să facă afirmații despre influențarea guvernării de către serviciile secrete, ?

  5. @Considerați că ăsta ar trebui să răspundă în solidar cu Gabriel Oprea și George Maior pentru vehicularea unor astfel de instigări la încălcare a legilor , a regulilor , chiar și internaționale, și a principiilor democrației ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998