CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Teama de alianta cu PSD: Orban cere liberalilor sa nu mai atace USR/PLUS

5 comentarii / 3612 vizualizări / 22 octombrie 2020

Scriam aseară că cel mai negru coșmar al PNL începe să fie perspectiva unei alianțe la guvernare PSD-USR/PLUS, după alegerile din decembrie, ceea ce ar lăsa liberalii în opoziție în următorii patru ani.
Iată că temerile prind contur concret: conform informațiilor intrate în posesia noastră, în această dimineață, deputații PNL au primit dispoziție de la liderul de grup Florin Roman să nu mai critice ori să mai răspundă atacurilor USR/PLUS și să se concentreze strict pe atacarea PSD, adevăratul dușman. Roman afirmă în mesaj că decizia a fost luată de însuși președintele PNL, Ludovic Orban. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. SRI își va da silința pentru un PNL de peste 50% la parlamentare. Ar putea să treacă de 20 milioane prezența la vot, important e să trecem peste momentul mai greluț.

 2. N-am auzit de o prostie mai mare decat ideea ca USR ar accepta o alianta cu PSD. E ca si cum ai varsa o canistra de benzina si ti-ai mai da si foc, sa te incalzesti putin de frig.

  Orice om informat cat de cat stie ca singura miscare de rezerva este o alianta PNL cu un PSD „reformat” (justificare) cu singurul scop de a bara ascensiunea USD, considerat de toata clasa politica, un partid periculos.
  Singura opozitie dihotomica existenta azi in viata politica este cea dintre reformatori si conservatori. Intre cei care doresc reforma si resetarea institutiilor, inclusiv a numarului de parlamentari si a constitutiei si ceilalti care isi doresc sa nu se schimbe nimic. Decat atat

  • 2016, anul reformelor radicale, demonstrează că ești prost și behăi, guvern USRI susținut de PSD.

   • Ce reforme ai vazut tu in 2016 bah boulene? Nu s-a facut nicio reforma, s-a taiat frunza la caini iar SRI a venit cu planul dezastruos al fuziunii PNL si PDL, cu rezultatul cunoscut: ascensiunea de neoprit a lui Liviu Dragnea.

    Tu insa esti mult prea prost ca sa intelegi lucrurile astea, asa incat hai mars de trage prelata pe Logan ca s-a anuntat ceva ploaie accida si matuieste limuzina lui tactu

    • Exact, securist prostovan, ai primit doar harneală pentru bolșevici săraci ca tine.

     Virginicii de la USRI deja au fost la guvernare, unde au servit muie.

     Din fericire, Florinel Câțu are multe vești fantastice pentru anul viitor!!! Pentru bolșevicii proști ca tine vine o foame sățioasă! :))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998