CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Tensiuni in crestere: USR acuza PNL de resaparea pesedistilor expirati

3 comentarii / 2380 vizualizări / 14 august 2020

Deputatul USR Marius Bodea, candidat la șefia CJ Iași, denunță ceea ce el numește ”un fenomen cu adevărat îngrijorător pentru standardele morale ale unei țări pe care noi ne-am dorit-o normală și de bun-simț atunci când am stat cu lunile în stradă, împotriva abuzurilor PSD”.

Deputatul se referă, într-un comunicat de presă, la umflarea PNL cu pesediști:

”Ceea ce la început părea un simplu derapaj, prin aducerea pesedistului mascat Chirica în PNL, se dovedește a fi astăzi un veritabil simptom de cleptomanie electorală. Rând pe rând pesediști feroce își dezbracă straiele vechi și le îmbracă pe cele ale „liberalismului autentic”, chiar dacă până nu demult erau oficial adulatori ai lui Ceaușescu, Dragnea ori Viorica Dăncilă(…)
Dacă de la PSD nu am avut, nu am și nu voi avea așteptări de moralitate, simt o mare dezamăgire pentru ceea ce fac conducătorii de acum ai PNL-ului care procedează exact ca vânzătorii ambulanți din trenuri atunci când adună de la taraba din haltă toate produsele expirate și apoi ni le vând la suprapreț drept gustări „proaspete și sănătoase”” acuză useristul.

”Oare țara noastră chiar merită absolut orice compromis moral doar pentru a obține un vot în plus față de concurenții electorali?” se întreabă el în final. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Astea nu sunt tensiuni. Ele vor aparea cand pesedeaua va fi moarta in cotetz. Abia atunci caleidoscopyl va revela o alta realitaye.

    • Deputatul USR Stelian Ion, candidat la funcția de primar al Constanței la alegerile locale din 27 septembrie, și-a depus dosarul de handicapat pentru a obține o garsonieră de la ANL. :))))))))))))))))))

  2. USL-ul exista , functioneaza si are grija ca puterea sa fie in mana lor inca zeci de ani de aici inainte.Chiar ii credeti cand se critica si se acuza unii pe altii?E de forma.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998