CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Tentativa de sucid a lui Nastase va avea efect de bumerang asupra lui Basescu si a PDL”

0 comentarii / 1426 vizualizări / 21 iunie 2012

Dramatica tentativă de suicid a ex-premierului Adrian Năstase, care a fost o formă extremă de protest în fața ”unei decizii nedrepte” pe care o instanță din România a luat-o, se va întoarce împotriva președintelui Traian Băsescu și a PDL, formațiune care a devenit ”doar o asociație de oameni josnici”, afirmă analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.

”DNA a cheltuit milioane de euro pentru un prezumtiv delict minor”
”Tentativa de suicid a fostului premier Adrian Năstase este o formă extremă de protest în fața unei decizii nedrepte. Pentru a dovedi că s-a produs o infracțiune minoră, într-un proces care a durat ani la rând, DNA a cheltuit milioane de euro din banii contribuabililor și a convocat 1000 de martori. Nici în cazul dementului din Norvegia, Anders Behring Breivik, sinistrul personaj care a detonat o bombă și a omorât oameni, nu au fost convocați 1000 de martori. Ce convocare de forțe și de sume considerabile! Se impune însă o întrebare: pentru ce? Pentru un delict minor soldat, în condițiile în care acesta chiar ar fi avut loc, cu o condamnare la doi ani de pușcărie? Se justifică, astfel, enormele cheltuieli? Evident, este o decizie nedreaptă a justiției din România. Unul dintre judecători a declarat, ieri, că la dosar nu se află probe care să certifice comiterea unei infracțiuni.

”PDL, o asociație de oameni josnici”
Cu toate acestea, Monica Macovei și Cristian Preda s-au afișat, după verdict, triumfători. Ceea ce s-a întâmplat este o josnicie și o mare nedreptate. Toate acestea se vor întoarce împotriva lui Traian Băsescu și a PDL care a devenit, în momentul de față, o asociație de oameni josnici”, conchide Daniel Barbu. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998