CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Teodorescu: ”Romanii nu vor trai mai bine daca PDL se reformeaza moral”

0 comentarii / 1506 vizualizări / 4 martie 2011

Asanarea morală a PDL trâmbițată de reformatorii Cristian Preda, Monica Macovei și Sever Voinescu este doar un balonaș de săpun menit să creeze false probleme de dezbatere în timp ce România se zbate într-o catastrofă economică și este cea din urmă țară din Europa, afirmă analistul politic Bogdan Teodorescu, în exclusivitate pentru Inpolitics.

”Asanarea morală este o strategie de partid”
”Or să trăiască românii, în marea lor majoritate, mai bine dacă Preda, Voinescu și Macovei asanează moral PDL? Se va redresa economia? Vor jubila bugetarii și pensionarii care nu mai au bani de medicamente? Desigur că nu se va întîmpla nimic din toate acestea. Singurul subiect real este catastrofa economică în care se zbate România. Ei vor să mai lanseze un subiect și noi să mai stăm trei zile de vorbă despre calitățile morale ale lui Preda, Voinescu și Macovei. Sunt politici discursive noi. Problema este că România este ultima țară europeană.

”Preda, Macovei și Voinescu vor avea cariere strălucite”
Și nu va fi vorba despre nici o asanare morală dacă această comisie de statut a PDL o găsește pe doamna Elena Udrea morală și consideră aritmetica parlamentară a doamnei Roberta Anastase drept corectă. Partidul tot de Elena Udrea va fi condus. Scopul probabil e altul. Unul dintre reformatori va intra în Guvern sau va avea succes în cariera sa pe linie de partid”, precizează Bogdan Teodorescu. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998