CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9126 RON DOWN | 1 USD = 4.6804 RON DOWN | 1 GBP = 5.6911 RON DOWN

Teorie exploziva a lui Basescu: Romania, ingenuncheata de aliatii americani?

4 comentarii / 5097 vizualizări / 8 noiembrie 2015

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat în această seară, la B1TV, un scenariu de-a dreptul exploziv, care ar putea explica de ce mișcările de stradă și implicit, haosul din România sunt încurajate chiar de către ambasadorul american la București. El spune, nici mai mult, nici mai puțin, decît că e posibil ca americanii să vrea un aliat cît mai slab, ”pentru a le mînca din palmă”.

Băsescu a recunoscut că i s-a părut cel puțin surprinzătoare declarația ambasadorului american Hans Klemm, prin care acesta încuraja românii să rămînă în stradă, amintind că americanii au făcut același lucru și în Egipt, încurajînd revoltele contra președintelui Mubarak, doar pentru ca locul acestuia să fie luat de Frații Musulmani, care au introdus controversata lege sharia etc.

”Pot fi și politici, și aici o spun cu toată seriozitatea – iar ambasadele, dacă se uită, să o ia și ca avertisment de la un om politic experientat – pot fi și politici prin care aliații înșiși vor să te vadă slab, ca să le mănînci din palmă, să te folosească, să te ia anexă. În timpul meu nu au îndrăznit să aplice asemenea politici. Nu exclud posibilitatea ca vreo minte înfierbîntată să se fi gîndit ”bună România asta, dar de ce să o avem noi țîfnoasă și demnă, ia să o avem mai bine pleoștită și umilită?” a spus Băsescu, menționînd că activitatea anticorupție a lichidat aproape toate marile firme românești.

”Ridicarea în slăvi a celor care zdrobesc economia românească și antreprenoriatul românesc devine pentru mine un semn de întrebare” a mai spus fostul președinte, adăugînd că România a intrat în ultimii ani în jocul ambasadorilor și se ”vinde” ca fiind țară coruptă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Aurel I. Rogojan in „Cotidianul” (fragmente):

  „Alexandru Cumpănaşu, un “prieten” al ambasadorilor străini promovaţi într-o emisiune de succes a postului de televiziune Realitatea, a spus, în direct, că “marţienii” (n.n. din ambasade!) i-au şoptit de câteva zile ce va urma. Se putea intui, chiar şi fără ajutorul surselor din mediul diplomatic. Dar, în legătură cu acest fapt, cum că pe la nişte ambasade se ştia, se discuta şi, mai mult, s-a şi avertizat, sunt foarte serioase motive de reflecţie.”

  „Nu suntem în faţa unor revolte, pur şi simplu, spontane, oricâte aparenţe ar fi construite pentru a ne manipula percepţiile. Problema este cât costă întreţinerea aparenţelor şi de unde vin banii?”

 2. De cate si-a dat seama Basescu dupa ce nu mai este presedinte!. Noi stiam de mult ca suntem o colonie americana, de ex. de cand Ghitenstein l-a sustinut impotriva romanilor. Atunci i-a placut si acum nu?

 3. Ultima lovitura !

  Daca mai era vreo indoiala cu existenta unui program de distrugere a natiunii romane , ei bine, cred ca acum avem o certitudine .
  Romania si Poporul Roman sunt conduse spre disparitie de niste criminali ce au cucerit planeta . Din pacate cozi de topor, tradatori (Iuda clonat de mai multe ori ) sunt destui. Iata citva :
  – Klaue Werner Iohanis- presedintele Romaniei ( fostei )
  -Mihai Razvan Ungureanu – Director al Serviciului de Informatii Externe ( asa-i ca ati uitat de el ? El isi face treaba !)
  – Eduard Raul Hellvig – Directorul Serviciului Roman de Informatii
  – Laura Codruta Kovesi – Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie
  ATENTIE ! URMEAZA CA PRIM MINISTRU SA FIE TOT UN TRADATOR DE CARIERA. SE VEHICULEAZA NUMELE UNUI REPREZENTANT AL BANCII NATIONALE, BANCA CE-L ARE CA DIRECTOR PE SLUGA FONDULUI MONETAR INTERNATIONAL , MASON !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998