CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Teorie exploziva a lui Ion Cristoiu in scandalul ”Udrea-DNA”

6 comentarii / 12005 vizualizări / 29 ianuarie 2015

Analistul Ion Cristoiu aruncă pe masă o teorie cel puțin explozivă în legătură cu problemele penale ale Elenei Udrea, al afirmînd, pentru România TV, că anhetarea acesteia e un mod de a-l pune cu botul pe labe pe fostul președinte Traian Băsescu și a-i bloca activitățile politice și declarațiile.

”E o operațiune politică. Structurile care l-au adus la putere prin diversiunea din 16 noiembrie pe Klaus Iohannis au nevoie ca puterea lui să se consolideze. Ea nu s-ar putea consolida în momentul în care ar apărea fostul președinte – care știe atîtea lucruri despre servicii, despre DNA, inclusiv despre campania electorală – și ar vorbi. Dacă ați observat, Traian Băsescu nu mai dă interviuri, nu mai revine la PMP și stă liniștit și cred că și operațiunea cu Udrea are această menire, să-l facă să stea liniștit, pentru că orice ieșire a lui Traian Băsescu ar strica acest mic ”echilibru” care s-a instalat, ar deranja mica armonie din România. De aceea Traian Băsescu tace” a spus analistul, care și-a mai exprimat nedumerirea față de nechemerea la audieri a lui Vasile Blaga, insinuînd că acesta e protejat de către noul regim. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. RAD SI CURCILE DE RAMOLITUL ASTA

  2. O teorie plauzibila, ca doar traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor. Nu numai Udrea ar trebui anchetata, ci si Basescu si Blaga si Boc. Daca ar exista o justitie dreapta, 99% dintre fostii si actualii demnitari ar trebui sa fie inchisi pe viata pentru raul facut tarii.

  3. Eu cred ca perceptia publica este ca cei apropiati lui Basescu, cat acesta a fost la putere, incepand cu Elena Udrea, au fost persoane corupte. Din aceasta cauza, evaluarea lui Ion Cristoiu nu va avea rezonanta publica, ba din contra, pare o chestie neserioasa.

  4. Nimic din scenariile politice din ultima vreme ale d.lui Cristoiu nu mai cadreaza cu realitatea! Cred ca pierdem timpül daca il mai ascultam!

  5. Rahat in apa rece!

  6. copii au memorie,batranii au experienta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998