CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Teorie-soc a lui Cristoiu: ”Udrea spune cuiva că se droghează și ea știe asta!”

1 comentariu / 2467 vizualizări / 11 februarie 2015

Analistul Ion Cristoiu a intrat în posesia unei informații halucinante, care aruncă într-o cu totul altă lumină gesturile Elenei Udrea de a-și atinge nasul cu degetul, din ultimele două zile.
”Elena Udrea a făcut din nou în direct gestul ducerii degetului la nară.
Dat fiind că toate somitățile tembelismului televiziunilor sărace din România sunt convocate să interpreteze gestul ca și cum Elena Udrea ar fi Zeița Artemis, m-am enervat și-am decis să dezvălui:
Prin acest gest, Elena Udrea îi transmite unuia sau uneia dintre dușmani ( dușmance) că știe că se droghează, ba mai mult, că are probe zdrobitoare pentru a dovedi asta opiniei publice.
Nu, nu e o amenințare sau un șantaj. Pur și simplu Elena Udrea, care știe cît să dărîme trei sferturi din ștabii din România de azi, face mișto de dușman (dușmancă) în scopul vădit al perpelirii” scrie ziaristul, pe blogul său.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Maestrul din Gagesti pe mina cu Lenuta la scris de oracole si jurnale inchipuite de ei doi,ca sunt ceva jurnalisti trecuti pe acolo,adica aia care sa-u ciondanit cu el,vine amu si prosteste opinia publica cu chestii de la alegeri,ne lasi bre cu teme din astea fumate de altii,batrinu a luato razna de atita plimbat prin Franta si nu stie pe la ce televiziuni sa mearga sa mai fie bagat in seama,ca de Gagestii lui sa cam saturat de fundu curtii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998