CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Texas n-a fost Tușnad: Orban a spulberat regimul Biden pe pămînt american. Și a primit ovații!

31 comentarii / 27294 vizualizări / 6 august 2022

Viktor Orban la Dallas și un discurs primit cu aplauze furtunoase la conferința conservatorilor (Conservative Political Action Conference CPAC) din Texas. În care liderul ungur a punctat cîteva dintre cele mai mari probleme al Europei și Americii, începînd cu încurajarea migrației necontrolate pînă la distrugerea familiei tradiționale, ori impunerea de taxe fiscale împovărătoare pentru cetățeni. Un discurs împănat cu referiri la cultura americană, de la familia Ewing la Chuck Norris și Clint Eastwood, dar și cu citate din papi. Și, nu în ultimul rînd, un discurs cu poante excelente. Într-un cuvînt, ceva ce nu veți auzi vreodată din gurile plate și acre ale politicienilor români, care au umor, dar numai involuntar.

La Dallas, în fața lui Donald Trump și a conservatorilor americani, Orban a fost primit ca un erou și ascultat cu răsuflarea tăiată, discursul său fiind des întrerupt de aplauze frenetice. Nu a primit, ce-i drept, nicio șapcă la final. Indirect, Orban a administrat de peste ocean o lovitură năprasnică și liderilor de la București, care, de la Klaus Iohannis la premierul Ciucă s-au repezit să-i înfiereze discursul și să ceară socoteală UDMR, în calitate de fan al lui Orban. S-au cerut discuții în coaliția de guvernămînt și poziții oficiale.
Un creier înfierbîntat precum deputatul PNL Alexandru Muraru a cerut chiar izolarea lui Orban, nefiind clar ce înseamnă asta. Și totuși, la Tușnad, Orban nu a vorbit despre România ori despre politicienii români. La Dallas, însă, el a criticat vehement Casa Albă, Partidul Democrat și politicile lor. A lăudat America, dar a și criticat America, de pe pămînt american. Ba chiar i-a dat și lecții. Pînă acum, nu a cerut nimeni izolarea, expulzarea, arestarea, împușcarea lui sau cine mai știe ce. Semn că America încă e țara libertății și nu a securității, precum România.
Dincolo de asta, poți fi de acord sau nu cu ideile lui Orban, parțial sau total, dar măcar el are idei și le susține cu tărie. Niciun lider român nu are idei, doar aprobări devotate ale tuturor ideilor impuse de Bruxelles și Washington.

În problema imigrației, Orban respectă voința de 98% dintre unguri care au votat împotriva acesteia, la referendumul din 2016. În România, regimul Iohannis legiferează în justiție prin OUG-uri împotriva referendumul de el convocat. Comentariile sunt de prisos.

Vă prezentăm discursul integral al lui Orban, în traducerea lui Paul Hitter pentru aplicația Verdict a Danei Budeanu. Vă asigurăm că merită studiat:

”Mulțumesc tuturor!

Este minunat să fiu cu voi! Este fantastic să mă aflu aici, în Texas, statul Lone Star din mărețele State Unite ale Americii. Dacă nu mă înșel, Lone Star State înseamnă că independența, libertatea și suveranitatea sunt cele mai dragi valori în această parte a Americii. Dacă acest lucru este adevărat – și trebuie să fie adevărat, dacă mă uit în jur – atunci avem ceva în comun, chiar dacă Ungaria se află la peste 5000 de mile de Dallas. Țara mea, Ungaria, este statul Lone Star din Europa.

Principala diferență între țările noastre este că, din păcate, compania petrolieră Ewing nu plătește impozit pe profit la Budapesta.

Dar independența, libertatea și suveranitatea sunt pentru ce noi, ungurii, am luptat în ultimii 500 de ani. Am luptat pentru creștinism în Evul Mediu și în Evul Mediu modern. Și am luptat pentru democrația creștină în secolul XX și continuăm să luptăm până în prezent. Suntem o națiune de 15 milioane de locuitori, în inima Europei, cu o limbă unică.

Papa Francisc mi-a spus odată că maghiara este limba oficială în Rai, pentru că durează o eternitate să o înveți. Este doar o ușoară exagerare.

Probabil că ceea ce v-am spus mai sus este suficient să știți despre Ungaria. În ceea ce mă privește, ar trebui să știți că sunt un luptător pentru libertate de modă veche. Sunt, de asemenea, cel mai longeviv prim-ministru în funcție din Europa, singurul lider politic anti-migrație de pe continentul nostru, tată a 5 copii și bunic a 5 nepoți. Un lider al unei țări care se află zi de zi sub asediul liberalilor progresiști. Sunt multe lucruri la care un luptător pentru libertate din Europa Centrală, anticomunist, de modă veche, crescut sub regimul comunist, nu a îndrăznit niciodată să viseze. Unul dintre acestea este să țină un discurs la CPAC aici, în Statele Unite. În Țara Libertății, unde Spiritul Libertății strălucește mai puternic decât în orice alt loc de pe Pământ. Astăzi, acest vis a devenit realitate! Și niciodată nu voi putea fi suficient de recunoscător. Așadar, vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru că m-au invitat, în special lui Matt Schlapp, și vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați primit.

Cei mai distinși conservatori din Statele Unite au dorit să vorbesc la conferința lor. Mă întrebam în ultimele două sau trei săptămâni ce vreți să auziți de la mine? Vin dintr-o țară milenară, cu o istorie bogată, dar să fim sinceri: Ungaria este departe de a fi o Superputere globală. Statele Unite sunt o Superputere Globală. Liderii dumneavoastră ar trebui să țină un discurs de deschidere la conferințele noastre din Ungaria. Dar cred că ați reușit să derutați multă lume invitându-mă pe mine. De exemplu, presa de stânga.

Pot deja să văd titlurile de mâine: „Omul forte al extremei drepte europene, rasist și antisemit, calul troian al lui Putin, ține un discurs la o conferință conservatoare”. Dar nu vreau să le dau nicio idee.

Ei știu cel mai bine cum să scrie Fake News. În schimb, vă voi spune adevărul: în Ungaria am introdus o politică de toleranță zero în ceea ce privește rasismul și antisemitismul, așa că a ne acuza este fake news, iar cei care fac aceste afirmații sunt pur și simplu niște idioți. Ei sunt corporația industrială Fake News Corporation.

Probabil că și ONG-urile progresiste sunt la fel de confuze. Ele sunt deja ocupate cu așa-numitele „lucrări de cercetare” pentru a-i informa pe americani despre cum am distrus democrația maghiară. Conform cercetărilor lor, am reușit să distrug democrația maghiară în 2011. Și apoi, spun ei, am ruinat-o din nou în 2012. Și apoi în 2013, și în 2014, și în 2015. Și așa mai departe. În fiecare an și în fiecare an! Dar cum am reușit să distrug ceva ce era deja ruinat? Pentru a răspunde la această întrebare trebuie să fii un liberal turbat.

În cele din urmă, prin invitația mea ați surprins și elita Partidului Democrat. Vreau să fie clar: noi respectăm guvernul Statelor Unite. Suntem oaspeți aici și trebuie să ne comportăm decent și cu actuala administrație. Dar există și o altă față a monedei, pe care nu o pot ignora. Administrația dumneavoastră a supus Europa și în special Bruxelles-ul la presiuni ideologice. Acest lucru nu este bun pentru noi. Este rău.

Administrația Obama a încercat să ne forțeze să schimbăm legea fundamentală a Ungariei și să eliminăm din ea valorile creștine și naționale. Ați înțeles?

Principala putere a lumii libere a vrut să ne forțeze să ne schimbăm constituția în conformitate cu un concept liberal globalist. Ce ciudat! Acest lucru ne-a luat prin surprindere și ne-a provocat multă durere. Dar am rezistat cu succes acestei încercări. De atunci, nu mai suntem favoriții democraților americani.

Aceștia nu au vrut ca eu să fiu aici și au depus toate eforturile pentru a crea o prăpastie între noi. Ei mă urăsc și mă calomniază pe mine și țara mea, așa cum vă urăsc și vă calomniază pe dumneavoastră și America pe care o reprezentați. Știm cu toții cum funcționează acest lucru. Liberalii progresiști nu au vrut ca eu să fiu aici pentru că știau ce vă voi spune. Pentru că eu sunt aici pentru a vă spune că ar trebui să ne unim forțele. Pentru că noi, ungurii, știm cum să-i învingem pe dușmanii libertății pe câmpul de luptă politic.

Dragi prieteni,

Noi, maghiarii, am învins comunismul, care ne-a fost impus de trupele și armele sovietice. A durat ceva timp. Am început lupta noastră în 1956 și am învins în 1990. Dar am reușit. Părinții noștri au tras primul foc de armă, iar noi, fiii lor, am câștigat războiul. Știm pentru ce trebuie să-i mulțumim lui Ronald Reagan. Dar comuniștii sunt greu de învins. S-au ridicat din propria cenușă, s-au unit cu liberalii și s-au întors în toată lumea, mai puternici ca niciodată.

Dacă cineva are îndoieli că liberalii progresiști și comuniștii sunt același lucru, întrebați-ne pe noi, ungurii. Am luptat împotriva amândurora și vă pot spune: sunt la fel.

Așadar, a trebuit să-i învingem din nou. Și din 2010, continuăm să câștigăm, să câștigăm și să câștigăm. Ultima dată cu sprijinul lui Donald Trump, pentru care suntem recunoscători. Atât de multe victorii, încât ne scărpinăm în cap. Știți, a câștiga a devenit obiceiul nostru zilnic. Dar cunoaștem vechea zicală: golurile marcate ieri nu câștigă meciurile de azi. Am fost membru al parlamentului timp de 32 de ani, petrecând 16 ani în opoziție și 16 ani ca prim-ministru.

Am învățat că „Un laș nu câștigă niciodată, iar un învingător nu renunță niciodată”. Acesta este secretul victoriilor noastre. Trebuie să rămâi alături de țara ta în vremuri bune și în vremuri grele.

Dragi prieteni,

Sunt aici pentru a vă spune că ar trebui să ne împărtășim experiențele. Sunt aici pentru a vă spune că valorile noastre: națiunea, rădăcinile creștine și familia pot avea succes pe câmpul de luptă politic. Chiar și în zilele noastre, când viața politică este guvernată de hegemonia liberală.

Sunt aici pentru a vă spune cum am reușit să facem ca aceste valori să aibă succes și să devină mainstream în Ungaria! Poate că povestea noastră vă poate ajuta să păstrați America Mare!

Așadar, iată povestea noastră. Cheia poveștii noastre de succes este că, atunci când luptăm, dăm cel puțin 100 %. Spunem adevărul și reprezentăm adevărul, chiar dacă jumătate din lume ne atacă pentru asta. Nu poți câștiga cu jumătate de inimă. Fie dai tot ce ai mai bun și câștigi, fie joci în siguranță și pierzi.

Așadar, în primul rând: trebuie să avem încredere în învățăturile noastre iudeo-creștine. Acestea ne ajută să decidem ce acțiuni sunt corecte și ce acțiuni sunt greșite. Dacă credeți în Dumnezeu, credeți, de asemenea, că noi, oamenii, am fost creați după chipul lui Dumnezeu. Prin urmare, trebuie să fim suficient de curajoși pentru a aborda chiar și cele mai sensibile întrebări: migrația, politica de gen și ciocnirea civilizațiilor. Nu vă faceți griji: un politician creștin nu poate fi rasist. Așadar, nu trebuie să ezităm niciodată să ne provocăm puternic adversarii pe aceste teme. Fiți siguri: Valorile creștine ne protejează să nu mergem prea departe. În plus, știm că la sfârșitul vieții noastre va veni momentul în care toate acțiunile noastre vor fi judecate. Așa că nu poți face totul. Avem limite.

Așa cum spunea Clint Eastwood: „Un om trebuie să-și cunoască limitele”. Din păcate, stânga din politică nu cunoaște nicio limită.

Și, prieteni, se întâmplă că progresiștii de astăzi încearcă să separe din nou civilizația occidentală de rădăcinile sale creștine. Ei trec o linie care nu ar trebui să fie trecută niciodată. Dacă separați civilizația occidentală de moștenirea sa iudeo-creștină, se întâmplă cele mai rele lucruri din istorie.

Să fim sinceri: cele mai rele lucruri din istoria modernă au fost săvârșite de oameni care urau creștinismul. Nu vă fie teamă să vă numiți dușmanii pe nume. Poți să joci la sigur, dar ei nu vor arăta niciodată milă.

Luați în considerare, de exemplu, pe George Soros, așa cum îl numiți aici. În Ungaria, noi îi spunem: Gyuri bácsi, ceea ce înseamnă unchiul Georgie. Cel mai bogat și unul dintre cei mai talentați maghiari de pe Pământ! Doar un sfat: Aveți grijă cu maghiarii talentați!

Îl cunosc foarte bine pe George Soros. El este adversarul meu. El nu crede în nimic din ceea ce credem noi. Și are o armată la dispoziția sa: bani, ONG-uri, universități, institute de cercetare și jumătate din birocrația de la Bruxelles. Se folosește de această armată pentru a-și impune voința asupra adversarilor săi, categorie în care ne aflăm și noi, maghiarii. El crede că valorile care ne sunt dragi tuturor au dus la ororile secolului XX. Dar cazul este exact invers. Valorile noastre ne salvează de la repetarea greșelilor istoriei.

Ororile nazismului și ale comunismului au avut loc pentru că unele state occidentale din Europa continentală și-au abandonat valorile creștine. Iar progresiștii de astăzi plănuiesc să facă același lucru.

Ei vor să renunțe la valorile occidentale și să creeze o lume nouă, o lume post-occidentală. Cine îi va opri dacă nu o facem noi?

Dragi prieteni,

Am învățat, de asemenea, că, pentru a câștiga, nu este suficient să știi pentru ce lupți. Trebuie, de asemenea, să știi cum ar trebui să lupți. Răspunsul meu este: Jucați după propriile reguli! Dar cum faceți asta? Este la fel de simplu cum pare. Trebuie să joci pentru a câștiga. „Nu poți să te aștepți la victorie și să plănuiești înfrângerea”. Trebuie să crezi că ești mai bun decât sunt adversarii tăi de stânga-liberali. Și să nu-ți pese de ce spun liberalii! Ei spun întotdeauna că veți pierde. Ei spun că nu se poate face acest lucru.

Trebuie doar să le demonstrezi că se înșeală. Dar există un lucru pe care l-am învățat. Nu putem lupta cu succes prin mijloace liberale pentru că adversarii noștri folosesc instituții, concepte și limbaj liberale pentru a-și masca planurile marxiste și hegemoniste.

Prietenii mei, politica nu este suficientă – acest război este un război cultural. Trebuie să ne revitalizăm bisericile, familiile, universitățile și instituțiile noastre comunitare.

Ungaria este o națiune veche, mândră, dar de mărimea lui David, care stă singură împotriva Goliatului globalist Woke. Invităm la solidaritatea conservatorilor americani. Ei sunt în atac total, așa că avem nevoie de o apărare totală. Trebuie să fiți curajoși. Dacă simțiți frică, aveți o treabă de făcut. Singurul lucru pe care noi, maghiarii, vi-l putem arăta este cum să ripostăm după propriile noastre reguli. Permiteți-mi să vă dau câteva exemple.

În ceea ce privește migrația, doamnelor și domnilor, noi am fost primii din Europa care am spus nu migrației ilegale și am oprit invazia de migranți ilegali. Credem că oprirea imigrației ilegale este necesară pentru a ne proteja națiunea. Noi, în Ungaria, am decis să întrebăm oamenii dacă doresc sau nu migrația ilegală. Am organizat un referendum. Poporul maghiar a decis că nu dorește migrația. Deci nu vor să joace după regulile progresiștilor. Ei au respins afirmația falsă că migranții nu pot fi opriți și ne-au forțat pe noi, liderii, să acționăm. Și am oprit migrația ilegală. Am construit efectiv acel zid! Și a oprit migrația ilegală. Așa cum a spus Tucker Carlson, atunci când ne-a vizitat: „Nu este un zid de înaltă tehnologie, ci păzit de oameni care își iubesc țara”. Iar sistemul de protecție a frontierelor funcționează!

În timpul marii crize a migrației din 2015, 400 de mii de migranți ilegali au venit la granițele noastre. Este de aproape trei ori mai mult decât a avut Genghis Khan când a invadat Europa.

După ce am construit zidul, am reușit să reducem migrația ilegală la zero. Anul acesta, am suferit deja 160 de mii de încercări de trecere ilegală a frontierei. 160 de mii de tentative de trecere ilegală a frontierei. Așadar, noi, la granițele ungare, prindem fiecare migrant ilegal și îl escortăm înapoi de cealaltă parte a graniței. Regula este simplă: puteți solicita azil la ambasadele noastre, dar dacă încercați să veniți ilegal în Ungaria, nu veți reuși niciodată! Chiar dacă suntem presați nu doar de Sud, ci și de către capetele de ou ale Uniunii Europene. Da, acesta este cazul, prieteni! Ei vor să renunțăm la politica noastră de migrație zero, pentru că și ei știu că aceasta este bătălia decisivă și finală a viitorului. Dar viitorul este cel mai important lucru pe care îl putem oferi copiilor și nepoților noștri. Așadar, în Ungaria nu ne vom preda niciodată!

Dragi prieteni,

Să trecem la politica familiei, care este inima politicii noastre. Progresiștii pretind peste tot în lume că familiile nu trebuie protejate. În Europa, ei spun că nu există familie, pentru că dragostea este dragoste și familia este familie. Dacă nu poți defini familia, nimic nu este o familie. Și ei spun că familiile occidentale sunt locurile unde începe opresiunea așa-numitului patriarhat. Dar în cazul politicii familiale, în Ungaria am jucat din nou după propriile reguli.

Știm că familia este locul în care se transferă valorile părinților către următoarea generație. Dacă familiile tradiționale dispar, nu există nimic care să poată salva Occidentul de la scufundare.

Prin urmare, anul trecut, în Ungaria am cheltuit peste 6 % din PIB pentru politica familială. Toate subvențiile sunt deja disponibile pentru familiile care urmează concepției. Familiile beneficiază automat de scutiri de impozite, statul preia împrumuturile studențești după al treilea copil. Femeile sunt scutite de plata impozitului pe venitul personal pe viață după nașterea celui de-al patrulea copil. Și ne luptăm pentru a extinde aceeași politică de impozitare zero pentru mamele cu trei copii.

Așadar, dacă nu sunteți căsătoriți încă, ar trebui să vă găsiți imediat o soție maghiară!

În ultimii 10 ani, doamnelor și domnilor, numărul căsătoriilor s-a dublat, iar numărul de avorturi s-a înjumătățit în Ungaria. Nu este un început rău.

Dragi prieteni,

În Ungaria a trebuit să construim nu doar un zid fizic la granițele noastre și un zid financiar în jurul familiilor noastre, ci și un zid legal în jurul copiilor noștri pentru a-i proteja de ideologia de gen care îi vizează. Să fim clari. Ei cred că părinții ar trebui să urmeze modul progresist de a fi părinți. Dacă aceștia refuză să facă acest lucru, ar trebui să fie forțați de stat. Noi, maghiarii, cunoaștem acest vechi truc comunist și îl respingem! Poporul maghiar a respins din nou la referendum programele de orientare sexuală în școli fără acordul părinților. Niciodată în lunga istorie a Ungariei nu a mai existat un referendum în care o majoritate atât de mare de oameni să spună „nu” la teoriilor gender sau la orice altceva!

În prezent, Constituția maghiară protejează familiile și copiii. Permiteți-mi să citez câteva fraze din Legea noastră fundamentală. Constituția noastră spune: „Familia și națiunea constituie cadrul principal al conviețuirii noastre.” „Instituțiile statului maghiar sunt obligate să protejeze cultura creștină a Ungariei.” „Ungaria trebuie să protejeze instituția căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie.” „Legăturile familiale se bazează pe căsătorie sau pe relația dintre părinți și copii.” În concluzie: mama este femeie, tatăl este bărbat și lăsați-ne copiii în pace. Punct și de la capăt! Sfârșitul discuției!

Dragi prieteni,

Un alt factor al succesului nostru este faptul că guvernul meu este devotat Legii și Ordinii fără compromisuri.

Am decis că nu avem nevoie de mai multe genuri; avem nevoie de mai mulți pădurari. Mai puțini travestiți și mai mulți Chuck Norris.

Noi credem că nu există libertate fără ordine. Dacă nu există ordine, apare haosul. În Ungaria, agențiile de aplicare a legii nu sunt dușmanii oamenilor. Ele sunt gardienii libertății. Prin urmare, legea nu ar trebui să protejeze infractorii, ci să protejeze victimele și pe cei care apără legea. Poliția ar trebui să fie bine respectată. Așadar, Ungaria este cea mai sigură țară din Europa. De fapt, Budapesta se numără printre puținele capitale europene în care te poți plimba în siguranță chiar și pe timp de noapte. În Ungaria veți auzi doar: „mai multe fonduri pentru poliție!”

Și, în final, câteva remarci privind fiscalitatea, dragi prieteni,

Progresiștii vor întotdeauna banii voștri: le plac taxele mai mari. Noi credem că oamenii ar trebui să aibă banii în propriile mâini.

În acest scop, am introdus un impozit forfetar pe venitul personal, care este în prezent de 15%. În doar 10 ani, am redus impozitul cu 10%, ceea ce a reprezentat cea mai mare reducere de taxe din Europa. Avem cel mai mic impozit pe profit din Europa, care este de 9%. Cu acest impozit pe profit redus, anul trecut am avut o rată a investițiilor de 27%, care a fost printre cele mai bune din Europa. Recent, am fost din nou sub tirul criticilor când ne-am opus inițiativei privind impozitul minim global. Toate țările europene au capitulat. Ungaria este ultimul om în picioare.
Dar imperiul ripostează întotdeauna.

Actuala administrație americană a decis să rezilieze tratatul fiscal dintre Ungaria și Statele Unite. Care a fost, probabil, cel mai bun acord fiscal negociat vreodată. A fost bun pentru investitorii americani. În Ungaria activează 1.700 de companii americane. Cred că a fost, într-adevăr, răzbunarea stângii. Pentru că Trezoreria americană a uitat cumva că are un tratat foarte asemănător cu Rusia. Dar nu și cu Ungaria. Ciudat, nu-i așa?

Doamnelor și domnilor,

În sfârșit, trebuie să vorbim despre război. Ucraina este vecinul nostru. Suntem pe deplin solidari cu ei.

Atacul Rusiei împotriva Ucrainei a forțat aproape 1 milion de refugiați să se refugieze în Ungaria până în prezent. În prezent, mai mult de 10 mii de refugiați în fiecare zi. Majoritatea acestor refugiați se aventurează mai departe în Europa, dar un milion de oameni care intră într-o țară de 10 milioane este mult.

În opinia mea, strategia liderilor globaliști escaladează și prelungește războiul și scade șansele de pace. Fără discuții americano-ruse, nu va exista niciodată pace în Ucraina. Tot mai mulți oameni vor muri și vor suferi, iar economiile noastre vor ajunge în pragul colapsului. Nu vă pot spune ce să faceți; este decizia dumneavoastră suverană.

Vă pot spune însă un lucru: doar liderii puternici sunt capabili să facă pace. Noi, cei din vecinătatea Ucrainei, avem nevoie disperată de lideri puternici, care sunt capabili să negocieze un acord de pace. Mayday, mayday! Vă rugăm să ne ajutați! Avem nevoie de o Americă puternică, cu un lider puternic.

Dragi prieteni,

Cred că v-am provocat destul de mult. Așa că, înainte ca Matt Schlapp să-mi ia microfonul, haideți să ajungem la o concluzie. Lumea are mai multe națiuni mari, dar niciuna cu puterea și influența Statelor Unite. La bine și la rău, lumea se uită la voi pentru viitor. Iar viitorul Occidentului este pus sub semnul întrebării. Noi, cei din Occident, nu ne-am mai confruntat cu o criză ca aceasta de mult timp. Războaiele ideologice ale secolului XX – împotriva puterilor totalitare ale Germaniei naziste și ale Uniunii Sovietice – au fost teribile, dar Occidentul democratic s-a mobilizat și le-a învins pe amândouă. Acum, Occidentul se află în război cu el însuși.

Am văzut ce viitor are de oferit clasa conducătoare globalistă. Dar noi avem în minte un viitor diferit. Globaliștii pot merge cu toții în Iad; eu am venit în Texas!

Așadar, trebuie să ne asumăm lupta. Victoria nu va fi găsită niciodată luând calea celei mai mici rezistențe. Trebuie să luăm înapoi instituțiile de la Washington și de la Bruxelles. Trebuie să ne găsim prieteni și aliați unii în alții. Trebuie să ne coordonăm mișcarea trupelor noastre, pentru că ne confruntăm cu aceeași provocare. Anul acesta aveți alegeri la jumătatea mandatului. Apoi alegeri prezidențiale și legislative în 2024. Și vom avea alegeri în Parlamentul European în același an. Aceste două locații vor defini cele două fronturi în bătălia care se duce pentru civilizația occidentală. Astăzi nu deținem niciunul dintre ele. Cu toate acestea, avem nevoie de ambele. Avem doi ani la dispoziție pentru a ne pregăti. Trebuie să vă spun că nu va fi ușor.

Dar nu vă fie teamă; credeți doar în învățătura Sfântului Ioan Paul, papa polonez: „Nu există dușman pe care Hristos nu l-a învins deja”. Așa că haideți să mergem și să o facem!

Dumnezeu să binecuvânteze Texasul! Dumnezeu să binecuvânteze prietenia noastră! Mult noroc și la revedere!”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

31 Comentarii

 1. Ei de ce isi permit si noi nu? Ei de ce sunt oameni liberi, o civilizatie, o etnocultura puternica, un stat suveran european international apreciat, cu granite puternice si noi slugi mancurte intr-o colonie irelevanta, dispretuita si invadata de ciori?

 2. Avem prea mulţi idioţi şi ticăloşi care subminează unitatea naţională şi care au scăpat nepedepsiţi până acum.

  • Corect.Subscriu. Aceasta este mostenirea lasata de ceausescu pe langa muntii d efiere vechi ce ar fi fost mega industri paranoic ceausista. Toate scursurile retardate mintal din sate au ajuns ”muncitori”, iar acum bantuie Europa batjocorind Romania.

   • Esti Sisi fă?

 3. Foarte bine expusa problema. Scurt si la obiect

 4. A dreaqului ungurul cum a uitat sa menționeze pe Horthy și ai lui acoliți!
  Asta este problema omenirii în acest moment!
  Dublul standard sau pe scurt ipocrizia de care dam dovada toți!
  Dar pana la urmă lucrurile se vor cerne și ce va rămâne o sa fie doar un șir lung de mirări în fata unor discursuri !

  • Nu a uitat sa il mentioneze pe Horthy, doar i-a ridicat cateva statui in Ungaria. Nimeni nu a luat nicio atitudine, o decizie, o ceva din Romania, SUA, NATO, UE, ONU, Israel. Nimeni.

   Asta ca sa inteleaga si romanii cat conteaza ei pentru „parteneri” si ce viitor abject ne rezerva Estul si Vestul.

   • Din păcate ai dreptate! Oricum speranța mea este ca a treia oara când vom merge la Budapesta ( si o sa mergem) nu o sa mai plecam asa ușor!

    • Taci draque ca esti prost!

     • Suge-i ciorapii lui Orban, cocalare.

     • Dacă ești roman și ești combinat cu o unguroaica treci pe Viagra!
      Dacă ești ungur, treci direct la viagra în vena!
      În rest! Stai liber și frumos, precum rahații din Herăstrăul lui Cloțilde!

 5. Un discurs de nota 10 , globalistii si anticristii , nu-l pot accepta , unii chiar s-au exprimat deja. Daca nu-ti iubesti tara si neamul nu ai cum sa accepti un astfel de discurs. Tradatorii de neam care ne-au vandut pe 30 de arginti fac alergie la un astfel de set de idei sanatoase.

  • Cred ca cei de la IP, Traznea și Moisei își iubeau și ei neamul și tara! Ce zici?

   • PSD-le, neam de sluga stalinist/nazista.Nu ai uitat de masacrul din Treznea (Trăznea) ce a avut loc pe 9 septembrie 1940, în ziua în care trupele horthyste au intrat în comuna Treznea, județul Sălaj..Trupe hortiste indentince cu cele hitlerist/naziste, dar si cu cele stalinist/ucrainiene. PSD-le te ploconesti in fata asasinilor ucrainieni de la Fantana Alba cei care in aprilie 1941 ai asasinat peste 4000 de romani. Daca poporul maghiar ,in totalitatea lui este responsabil de fapte crimiale ale hortistilor, atunci si poporul german este raspunzator de crimele hitleriste, nu-i asa.

    • Vorbesc unii doar sa nu taca. Psihopatii, fie ei cretini, fie dementi sau schizofrenici, ca Panduru lu Curu.

     • Hopa acest huligan este PSD-ist? beam de al lui Ciolacu? Huligane cat iti mai bati joc de inpolitics?

     • Ataca dement si apoi se vaita ca nu e lasat sa o faca.
      Un PanCur spart prin tur.

    • Scuze dar ce ai tras pe nas?
     Benzina nu ca e prea scumpa pt tine cu numele asta! Aurolac? Cred ca ești imun! Atunci singura explicație e ca ai tras pe nas ierbicidul cu care omoară ăștia ambrozie de pe câmp!
     M-am abținut cu greu sa iti dau replica dar unuia căruia mintea merge precum ceasurile din Gară de Nord tb sa ii spui prietenește
     Hai siktir!

    • Boss, stai potolit acolo ca se întoarce Tudor Vladimirescu și devine ” medieval la fundul tău”!
     Hai siktir! Încă odată din suflet!

 6. Noi nu mai suntem . “Cozile de topor “ au înfrânt
  rezistența românească . Suntem împrăștiați in patru zări . Nu mai exista putere și știință din a depășii punctul de inflexiune ( punct de îndoire) .
  Așa sa ne ajute Dumnezeu .

 7. A demonstrat, că, are curaj, demnitate și își iubește țara și neamul, are toată admirația și respectul meu.

  • Neamul de criminali! Fii pana la capăt admirativă!

 8. Hai nu fiti tristi ca și noi romanii avem ce așeza langa acest superb discurs : opinca aia de la 1919 cu care ne lăudăm de o suta de ani. O fi cam scorojita și plină de praf dar cred ca ne mai putem lauda (doar) cu ea încă o suta de ani după cum merg treburile pe-aci.

 9. […] inPolitics: TEXAS N-A FOST TUȘNAD: ORBAN A SPULBERAT REGIMUL BIDEN PE PĂMÎNT AMERICAN. ȘI A PRIMIT OVAȚII! […]

 10. in Dallas n-or fi maghioroshy…..
  (prin Texas cautati in Lubbock)

 11. Toată admirația și respectul pentru Victor Orban. Un adevărat lider care își iubește tara și care respecta valorile creștine.

 12. Cocalarii, neamuri idoate aflate abuziv in politica romaneasca nu pot intelege aceasta.
  Citat: ” Am învățat că „Un laș nu câștigă niciodată, iar un învingător nu renunță niciodată”. Acesta este secretul victoriilor noastre. Trebuie să rămâi alături de țara ta în vremuri bune și în vremuri grele.”(Viktor Orban)

 13. Opoziție controlată și conservatorism cușăr promovat de cripto-jidani(Ron Paul și Donald Trump în SUA, Wilders în Olanda, Salvini în Italia, Orban în Ungaria, etc.). Conducerea partidului Fidesz este formată din jidani cu mutre ușor de recunoscut, foști bursieri ai fundației Soroș; în fapt, clasa conducătoare a Ungariei din 1945 încoace este jidănească(cca. 10% din populație), iar populația înlocuitoare sunt țiganii(cca. 30%). Ambele sunt lipsite de naționalitate proprie încă din vremea Imp. Habsburgic, în recensămintele falsificate umflau numărul deutschilor(în Cisleithania) și moghiorilor(în Transleithania), legitimând pretențiile acestora.

 14. Ca daca nu e vorba de practicanti ai religiei evreiesti, nu e vorba de jiidani, caci nu exista asa o rasa, sunt tot o amestecatura, chiar daca se cred speciali si alte vorbe goale cu care sunt dresati.
  Asa ca ai spus o prostie cu „conducerea partidului Fidesz este formată din jidani”.
  S-au esti un diversionist.

 15. Noi suntem adversari cu ungurii. Au un ascendent asupra noastra si nu vor renunta la el. Suntem claditi din aluaturi diferite. Totusi Dumnezeu a vrut sa traim unii langa altii ca si vecini. Stiind asta avem de facut cateva lucruri simple:
  1) organizarea noastra comunitara trebuie atent corectata, pe baza valorilor individuale cu care ne a izestrat Dumnezeu. Apucaturile fanariote ale vanzarilor de neam si tara trebuie stopate si icriminate. Tradarea de neam si tara trebuie sa primeasca pedeapsa capitala.
  2) Sa avem taria sa invatam de la ei. Orban e un bun exemplu, rosteste adevarul fara teama si croieste destinul natiunii lui cu propriile forte / maini (sa fie 15 milioane cum zice el..)

  • Icri minate? Aaaa, ai mancat si incurcat litirile. Erau „icre mirate”?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998