CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Teza-soc: ”Bugetele serviciilor, taiate ca sa fie ineficiente in fata hackerilor rusi in alegeri”

6 comentarii / 4659 vizualizări / 24 mai 2019

Întrebat azi cît de mult s-au implicat serviciile secrete în viața politică în timpul mandatului său de premier, Victor Ponta a declarat, pentru Europa liberă, că ”foarte mult”.

”Pe mine m-au ajutat foarte mult pentru ca să iau decizii corecte. Am primit informări și de la SRI și de la SIE legate de mari teme economice, de fapte de corupție, de pericole pentru siguranța națională, de ce gândeau partenerii sau ce obiective aveau partenerii. Eu cred că și Donald Trump în fiecare când bea cafeaua, citește un raport al CIA-ului, nu? Dacă nu ai informație, cum poți să iei decizii bune în guvernare?”.

Fostul premier a lansat și o teorie-șoc, susținînd că guvernul PSD a tăiat bugetele serviciilor secrete pentru a deschide drum intervențiilor hackerilor ruși în alegeri:

”România plătește din taxe și impozite niște instituții și bine face, servicii de informații, care sigur ne apără de teroriști. Atenție, li s-a tăiat bugetul anul acesta și eu cred că li s-a tăiat intenționat ca să nu poată să fie eficienți împotriva războiului online, a hackerilor ruși, vin alegerile de la noi. Acesta a fost scopul pentru care l-au tăiat”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Victoras pisoias spune din ce in ce mai multe prostii. SRI nu prea isi mai indeplineste sarcinile pentru care a fost creat (nu mai reiau locurile in care si-a bagat nasul desi nu era de competenta lui sa o faca, si nu a intervenit unde era nevoie). Si atunci nu are nevoie de atatia bani. Punct.

  2. Scurt si la obiect. Pe Ponta Victor l-au ajutat securistii staliniSti din SRI si SIE, cei care nu doresc democrAtizarea tarii, cei care isi apara doar averile si puterea obtinuta pin crime impotriva umanitatii. In ceea ce-i privesc pe hackerii rusi acestia sunt in serviciul nazist/stalinistului Klaus Iohannis,preluati de la spionul sovietic, kgb-ul Basescu Traian. Interlopii rusi(sovietici) l-au platit ,in mod mafiot pe Klaus Iohannis, (vezi RENATO USATII) SA AJUNGA IN PALATUL cOTROCENI. Ponta a beneficiat si el de ”serviciile” interliopilor sovietici, gen Renato Usatii?

  3. VVP-ul se cazneste din rasputeri sa demonstreze ca Pro Romania e un partid de intelligence. In timp ce PNL a-nceput sa agite naratiunea cu fraudarea alegerilor, semn ca PNL pierde la scor europarlamentarele, VVP-ul incearca sa acrediteze povestea ,,democrata” care justifica pierderea Casei Albe de Hillara in 2016. Concluzia: PSD sa se astepte dupa victoria de maine la ,,asaltul” PNL si Pro Romania. Primii or sa zica ca PSD a fraudat alegerile, iar ceilalti ca PSD a fost ajutat de rusi.

  4. Frustratule, mâine e momentul adevărului. Pentru că nu o să obțineți nici un loc în Parlamentul european, câți vor mai rămâne alături de tine.
    Întrebare: câți locuitori din Pungești crezi că vor vota partidulețul tău.

  5. Pac pac si pesedeaua cade. Acuma hai, chibitii la jumulit.

    Sa fie 22% sa fie mai putin … bine ca ne mentinem pe podium

  6. Vin ani întregi de muie, doar PSD va fi înlocuit de SRI.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998