CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Tezele lui Nastase incep sa aiba ecou. Baron local: PSD trebuie rebranduit si schimbati comunicatorii

7 comentarii / 3372 vizualizări / 15 iulie 2020

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, pesedistul Constantin Rădulescu, afirmă, într-un interviu pentru QMagazine, că PSD are nevoie de rebranduire, în special pe direcția naționalistă, un concept curajos, cu atît mai mult cu cît el este susținut de mai multă vreme de Adrian Năstase. Rădulescu susține și o altă ideea intens promovată de Năstase, aceea de revigorare a think-tankului Institutul Social Democrat și spune că partidul trebuie să-și schimbe urgent vectorii de comunicare, ”pentru că s-a greșit şi se greşeşte la nivel de comunicare”.

”Se spune adesea că PSD trebuie să îşi schimbe atitudinea, să vină cu oameni noi. Asta a ajuns un fel de lozincă tocită” afirmă Rădulescu în interviul acordat Florianei Jucan.
”Desigur, trebuie să îmbogățim mereu partidul cu oameni noi. Dar nu este suficient să fie noi. Mai trebuie să fie pricepuți, harnici, onești, curajoși și vizionari(…) Trebuie să lansăm un proiect nou, cum ar fi Academia Social Democrată, pe modelul master de 1 an, în care să pregătim oameni pentru administraţia centrală şi locală, pentru Parlamentul României şi cel European, comunicatori, manageri politici pentru structuri interne ș.a.m.d. Am avut Institutul Social Democrat care a făcut lucruri excepționale în această direcție. Ar trebui revitalizat și dezvoltat prin filiale regionale” spune Rădulescu, preluînd din zbor una dintre ideile cel mai intens vehiculate de fostul lider pesedist, Adrian Năstase, ultima oară chiar zilele trecute.

Rădulescu nu se rezumă la atît:

”Trebuie să avem curajul să rebranduim partidul. Asta nu înseamnă însă doar schimbarea imaginii, ci schimbarea fondului. Și nu prin renegarea trecutului, căci noi facem parte din istoria României, ci prin adaptarea permanentă la sfidările timpului(…)Un PSD slab înseamnă o ţară vulnerabilă, pentru că este partidul celor mulţi, este partidul inimilor. PSD trebuie să le reamintească oamenilor că este partidul sufletului de român. Pe lângă componenta europeană, PSD trebuie să o abordeze şi pe cea naţională.Un PSD slab înseamnă o ţară vulnerabilă, pentru că este partidul celor mulţi, este partidul inimilor. PSD trebuie să le reamintească oamenilor că este partidul sufletului de român. Pe lângă componenta europeană, PSD trebuie să o abordeze şi pe cea naţională(…)Comunicarea şi comunicatorii trebuie bine aleşi şi acum şi pe viitor. PSD-ul trebuie să înveţe din greşelile pe care le-a făcut şi să aibă un marketing politic adaptat la ceea ce se cere” mai spune baronul de Vîlcea, care mai spune că partidul nu va mai lua în alegeri scorul din 2016 tocmai din cauza erorilor de comunicare. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Are dreptate. In plus, in fiecare zi de Covid, PSD pierde pe cale naturala 20-30 voturi

  • În fiecare zi de Covid, România pierde pe cale naturală 20-30 de antreprenori care au votat Securitatea crezând că nu vor fi lăsați în curul gol la fel ca în 2010. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

   • Bai postachele, vezi ca tot asa de vioi te dadeai si inainte de 26 mai 2019 si ati luat-o peste bot cu tot cu unitatea voastra de asistati

    • Ce s-a întâmplat pe 26 mai, securiste?

     Un retardat al Securității a câștigat alegerile în fața altei retardate a Securității?

     Peste bot a luat-o mă-ta că altfel nu te făcea așa prost. Da, securistul de tac-tu a violat-o și pe ea. :))))))))

 2. Postacul Securității n-are nicio problemă că Securitatea fură de îngroapă tot mediul economic.

  Mâine-poimâine îmi spune de securistul Ponta, de securistul Tudose, de securistul Ciolacu, SECURISTE, astea sunt problemele tale!!! :))))))))))))))))))))))))))

 3. Asta-i prost?! Asta pe langa ridicolul propriei imagini care sustine schimbarea de imagine…Cum, naiba, sa-i „bagi” la master pe membri PSD, sa fie si mai stigmatizati decat acum?! Astia nu stiu cum sa se dea mai neatinsi de pesedism, au ajuns sa se si mire ce cauta in Parlamentul configurat de Dragnea (nomina odiosa!), isi neaga si victoria din alegerile trecute, sunt in stare sa-si recunoasca pacate capitale, doar sa nu-i mai besteleasca marginitul din deal, reincarnatul dictaturilor de stanga si de dreapta (ca asa e el, precaut…)…Daca PSD-ul vrea sa castige, nu numai alegerile, dar si respectul electoratului cu vocatie democrata, nu trebuie decat sa-i „ascunda” pe alde Ciolacu, Ponta, Firea, Grindeanu, Tudose si alti deconspirati si mai ales, sa-l puna pe Iohanis la locul binemeritat, adica, asa un rechizitoriu politic, pe bune, facut galbejitilor, cu dovezile, deja publice, ale ticalosiei si prostiei care le serveste de program de guvernare….
  P.S. Poate ca Nastase a fost un ministru (si prim) competent, dar, politiceste s-a dovedit la fel de „fazan” ca Dragnea, ca Roman, ori Campeanu…nu cred ca are „caderea” sa dea sfaturi politice, poate, la catedra, dar, in mahalaua politica romaneasca e total depasit…

 4. Ar trebui ca PSD sa-l ia consilier pe Adrian Nastase. Ar progresa mult; dar ce te faci cu securistii?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998