CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

The Telegraph: 50.000 de soldați LGBT luptă pentru Ucraina

18 comentarii / 5550 vizualizări / 3 iulie 2023

În armata ucraineană care luptă contra rușilor sunt înrolați 50.000 de soldați LGBT scrie publicația britanică The Telegraph, citînd LGBT Military, un cont de Instagram care postează imagini cu soldați gay și lesbiene.
Săptămâna aceasta, Estonia a devenit prima fostă parte a Uniunii Sovietice care a legalizat căsătoria între persoane de același sex. Kaja Kallas, premierul, a spus că a fost o decizie care „oferă ceva important multora”. Primii soldați homosexuali din Ucraina speră că Ucraina va fi următoarea țară care va legaliza asta și recunosc contribuția soldaților LGBT în timpul războiului.
Numărul mare de soldați care recunosc în mod deschis că sunt LGBT și care luptă pentru Ucraina, ca și perepția că homofobia e un atribut al societății ruse au condus la o mai mare acceptare a relațiilor între persoane de același sex în societatea ucraineană, a spus el, mai scrie The Telegraph. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. Legalizarea e semn al subordonarii/de vasalitate fata de gay disco

 2. Batalionul Sacru al tebanilor era format din cupluri gay. Și a zdrobit armata spartană.
  Precedentul e glorios!
  Slavă Ucrainei!

  • si cu maciuca infipta in cur

  • Si Batalionul sacru al eteristilor (aia care l-au ucis pe Tudor Vladilirescu) era format tot din homo si au luptat la Targoviste cu turcii pana au cazut toti in lupta.

 3. Bai asta cu lgbt ul,du te ma si cânta la alta masa!

 4. Cuplul satanic al homofobiei totalitare.

  • Ia zi, ti-e frica de Putin si de ungur, nu?

 5. Aiurea! Ăia sunt bărbați? Ei sunt niste ciudați, niste nerușinați, complet lipsiți de curaj. Ce să facă ei pe front? Doar dacă nu cumva frontul e o mascaradă a lui Zelenski.

 6. si apoi ii sug cuiul.

  • Boooooooooooom, iar matele le vor fi amestecate ce creierii imprastiati !

 7. Inseamna ca victoria Rusiei e garantata chiar daca dosurile homalailor vor fi transformate in guri de mitraliera.

 8. DE AIA MERGE ASA BINE CONTRA OFENSIVA ITRE DOUA IMPUSCATURI SE MAI FUT IN CUR SI CA SASI TRAGA SUFLETUL SUG PULA UNUL LA ALTUL. SLAVA ZELEN CURISTUL.

 9. In trecut, cine tinea cont de orientarea sexuala a soldatilor ? Cati homosexuali si transsexuali am avut, de pilda, printre soldatii cazuti la Marasesti, Marasti, Oituz etc.? A contat in vreun fel ? Ce orientare sexuala au avut participantii la Revolutia romana? Daca se discuta astazi in acesti termeni RIDICOLI este doar in scop PROPAGANDISTIC si in interesul elitei globaliste. Propaganda ridicola, cifre exagerate, nu ne mira ca aceste minciuni vin din UK, tara cu o familie regala pedofila.

 10. In trecut, cine tinea cont de orientarea sexuala a soldatilor ? Cati homosexuali si transsexuali am avut, de pilda, printre soldatii cazuti la Marasesti, Marasti, Oituz etc.?
  Draga otilia, nu stiu, dar sunt sigur ca urlai de placere cind ti-o tragea ciobanul Ion, ala care mai o tragea din cind in cind si unei mioare, dragoste lui.

  • La Marasesti, Marasti, Oituz nu au fost homalai ca tine intre soldatii romani, zoaie murdara.

 11. Au fost făcute studii aprofundate (foarte Deep ) de către cercetătorii britanicii (85% sunt Lgbt-isti ) au fost analizați după poziția in care țineau armă și modul de fugă … știm toți că după ce dacă ne intră sau iese ceva din fund fuga este total diferit ……

 12. La ce fut@i îi aşteaptă pe front, nu au nevoie de arme, numai de prezervative.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998