CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tintele lui Dragnea: Gates, Soros, Rockefeller, Bezos, Schwab

4 comentarii / 4091 vizualizări / 15 noiembrie 2021

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, își manifestă îngrijorarea profundă față de planurile unor magnați pentru planeta Pămînt, el afirmînd, la Realitatea TV, că în închisoare a citit mult pe această temă și că omenirea se confruntă cu pericolul unei mari resetări. ”Mă interesează ca în țara noastră tot mai mulți români să înțeleagă pericolul în care ne aflăm” a spus Dragnea.

Întrebat în emisiune dacă a citit cartea lui Klaus Schwab, președintele Forumului de la Davos și autor al cărții ”A patra revoluție industrială”, Dragnea a răspuns, oripilat:

”Am citit cîteva fragmente din această carte criminală, care vorbește cu un cinism pe care nu l-am întîlnit în ce am citit, despre robotizarea întregului mapamond, a întregii populații, ” Revoluția a patra industrială”, în care el vorbește de faptul că toată lumea trebuie să fie robotizată, aliniată, să nu mai existe proprietăți, nici măcar salarii, ci fiecare să primească doar ceea ce are nevoie, bineînțeles, cu excepția elitelor și a bogaților lumii. Asta e viziunea acestui individ și, din păcate, nu e un om oarecare. Opinia lui e împărtășită de bogații lumii, că el este cel care iese, și mai e Soros, ceilalți nu ies…Dar, dacă începi să citești cu atenție ce a spus Bill Gates nu știu unde, ce a spus Bezos, ce a spus Soros, ce a spus Rockefeller, ce s-a discutat la Davos, și dacă începi să le legi, vezi de fapt, cu groază, ce se pregătește pentru această lume. De ce trebuie să fim noi ca mielușei, de ce trebuie să predăm această țară, avem noi dreptul să distrugem viitorul copiilor noștri?” a mai spus fostul lider pesedist. (B.T.I.)

foto: cotidianul.md

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Nu stiu cum, indivizilor din poză si celorlalți demenți, nu li se intâmplă nimic rău: nici un atentat terorist impotriva lor – ca doar de la ei vine răul, nu de la oamenii de pe stradă, nici măcar COVID nu se lipește de ei, nici un nebun care sa ii impuște in fața casei – ca in cazul unor vedete, nici o răpire, dar nimic! Nici măcar ăia din garda personală. Păcat.

 2. A inceput sa citeasca Dragnea! Teleormanenii nu iubesc cartea, ci cartile, smenurile, combinatiile. Atat de smecheri se cred ca se urca pana in varful corcodusului pana se rupe craca cu ei. Cand aterizeaza la sol inteleg: familia s-a imprastiat, copiii au crescut in minciuna si falsitate si nu pot fi decat asemeni parintilor, nevasta a trecut prin tot satul si el a luat una tinerica, care strabatea si ea tot satul..dar s-a oprit un pic la el, ca avea portofelul plin. Daca era tractorist…ce-l mai iubea mandra de la Asesoft, dra Tanase si Alexandra…cum dracu sa te culci cu o femeie pe care o cheama ca pe fie-ta? Mereu veti gasi la politicieni si afaceristi ca au dame cu acelasi nume cu fiicele….stricaciuni definitive…Domnu Dragnea a inceput studiile despre viata prea tarziu…CE ALTUIA AI FACUT, ASTA AI PRIMIT…

 3. Inainte de ’89 circula o vorba:
  ” Ion, Gheorghe si Maria
  Cei mai prosti din Romania”
  Valabila si azi!

  • Esti incapabil sa observi diferentele dintre cele 2 comentarii. Daca esti inteligent posteaza ceva, nu insulta pe altii. Sa inteleg ca ”Gheorghe si Maria” sunt parintii tai?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998