CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9700 RON UP | 1 USD = 4.5955 RON UP | 1 GBP = 5.8118 RON UP

Tismaneanu catre Iohannis: Du-te la Kiev, arata ca nu te temi!

15 comentarii / 3691 vizualizări / 14 aprilie 2022

”O călătorie la Kiev (Kyiv) nu este o vacanță. Nu e o plimbare prin New York sau Miami. Exista riscuri, te poți trezi sub bombe. Dar cetățenii României te-au ales președintele țării. A te duce la Kiev este o obligație civică și morală. Nu vei primi acolo Premiul Charlemagne. Dar vei dovedi că știi pe ce lume te afli. Că nu umbli cu fofârlica. Că poți distinge între Bine și Rău. Că gândești. Că nu te temi. Ani de zile ne-am întrebat: „De n-am avut și noi un Havel?” Adusă la zi, întrebarea ar suna astfel: „De ce nu avem și noi un Zelenski?”” scrie, pe Facebook, politologul Vladmir Tismăneanu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. De ce s-ar teme? De banderisti? De batalioanele Azov? Astea sunt pt populatia civila, pentru oaspeti cu NATO in gura, nu e nici un pericol. Dar sa se duca Tismăneanu, incognito, sa il caute pe Zelensky pe la studioul cinematografic Kvartal -95 unde produce „crimele in masa”, ”genocidul” si ce-o mai arăta el lumii intregi.

  • Corect, de ce s-ar teme?

   Mi-a plăcut mult de tot cum a raportat sovietul suprem 1400 soldați pierduți la loto, în timp ce frigidele dintr-un singur oraș ucrainean găzduiesc 1500. Așa-i la cinema, minți ca porcul, dar și prost ești destul. :))))))))))))))))))

   Nu ți-e greață de tine, imbecilule?!?

   • Hei, asculta aici, idiotule! Nu esti in stare de nimic, te insinuezi pe blog doar ca sa spionezi ce scriu altii, sa ii ataci, sa ii injuri, pentru ca altfel nu esti apt sa exprimi o opinie proprie la articolul autorului, nu te lasa retardul avansat. Iti lasi duhoarea promiscua. Prostul naibii! Mi-e greata de postarile tale.

  • Ivanuska , tu esti ?

 2. N-am avut un Havel pentru c-am avut mult prea mulți intelectuali de teapa lui Vladimir Tismaneanu. De un oportunism politic feroce și experti în „virtue signalling”. Ca atunci când au condamnat comunismul sub Petrov.

 3. O nouă vizită istorică ?
  –––
  Doctrina Băse’ spunea că, decât să orbecăi, tot „sugând” în stânga și-n dreapta, mai bine sugi „Licuriciul cel Mare” și… „te-ai scos”. (vis de „centuristă”, pe care matrozul, vrăjit, l-a declarat „ideal național”…)
  Acuma, una din două: fie ne-am abătut de la „doctrină”, sugând iarăși „licurici de ocazie”, fie Ucraina urmează să intre în „constelația Marilor Licurici”; caz în care, preventiv, după „oferta de bune servicii” din Parlament, îl trimitem și pe kwj, ca să-i facă un „demo” lui Zelensky, însuși.

  P.S. Înțeleg că în „coada de așteptare” mai sunt și cîțu & ciolacu; înghesuială mare, ce mai…

 4. Uite cine vorbește!!!

 5. DN >.T.I.ACOB va citesc cu placere dar daca il daTI PE IDIOTUL DE TISMANEANU ARUNC MAUSUL

 6. VOLODEA TISMANEANU A CONDAMNAT SI EL COMUNISMUL CU BASESCU LA BRATETA…VOI, SPURCATILOR…NU SUNTETI NICI RUSNACI, NICI ROMANI, SUNTETI TUCALARI DE OCAZIE. ZELENSKI E EROU, VOLODEA? ZELENSKI E BARBAT? EU AM FOST IN UCRAINA SI INCA DES, LUMEA SPUNE CA E MAFIOT, CIRCAR, IUDA, CA A DISTRUS UCRAINA, CA S-A BAGAT CU AMERICANII CA SA JOACE UN ROL IN DISTRUGEREA RUSIEI, CA SA IL ” FACA” PE PUTIN EL CU KURU ALA GOL CARE AVEA ROL PRINCIPAL IN FILMUL LUI DE SERVITOR AL POPORULUI. SI VITALI KLICIKO SI ZELENSKI AU AVUT O CAMPANIE ELECTORALA CU FOARTE MULTI BANI. VOLODEA, NU STII NICI DE UCRAINA CUM NU STII NICI DE RUSIA SI CUM NU TE INTERESEAZA NICI DE ROMANIA. URMASII CELOR CARE AU ADUS SOVIETIZAREA CU TANCURILE PESTE ROMANI, CA TATICUL TAU, SUNT DATORI CU TACEREA. NU V-A RIDICAT DUMNEZEU PE VOI, CI SATANA ATEILOR. IA-L PE ZELENSKI ACASA SI BAGATI UN FILM IMPREUNA…2 MINCINOSI OCUPATI

  • Cam bate vântul prin Tiraspol. De o lună aștepți să te duci în lumea drepților, numai să scapi naibii de foamea în care te-ai născut, dar n-ai tu nici măcar norocul ăsta.

 7. Iata cine este Zelenski. Serviciul GUR al Armatei Ucrainei a pregătit intrarea României în conflictul ruso-ucrainean. Tache zice ca nu DGIA a rezolvat problema.
  https://www.national.ro/dezvaluiri/fortele-speciale-romane-trimise-de-us-army-in-infernul-kherson-759411.html#comment-170331

 8. Deci tu este Dracu Gol si pe National. Spui aceleasi lucruri sub cele doua identitati, iar link-ul se deschide acolo chiar la Dracu Gol

 9. Klauss trebuie dus si pe la Auschwitz,
  „niste evrei”.

 10. Dar să rămână acolo, vă rugăm!

 11. de ce tismanetsky ta-su
  si tisminetzki ma-sa vitrega nu au poposit,
  nu au adastat p-acolo,
  a?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998