CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Tismaneanu catre Klaus: ”Luati-va urgent un consilier pentru simtul realitatii”

4 comentarii / 3381 vizualizări / 9 noiembrie 2015

Politologul Vladimir Tismăneanu declanșează un atac tăios la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză de limbă lemnoasă, atitudine pasivă și, în general, de lipsă de contac cu realitatea, sugerîndu-i, ironic, să-și ia un consilier pe această temă.

”Jenant: paroxismul limbii de lemn, vorbe goale rostite scandalos de tarziu, pe scurt si transant, o vizita de tip photo op, frectii la piciorul de lemn. Nimic despre starea jalnica a spitalelor, despre demisia guvernului mega-plagiatorului, despre starea de frustrare legitima a milioanelor de cetateni ai Romaniei, despe nelinistea legata starea mizerabila a cladirilor bucurestene in conditiile in care, bat in lemn, ar avea loc un nou cutremur. „Sa ramanem uniti”, iata o expresie fara sens, parte din lexiconul dadaismului politic. Uniti cu cine, domnule Iohannis? Cu Mihalache, Muraru, Sova, Banicioiu si Arafat? V-as sugera numirea in regim de urgenta a unui consilier prezidential pentru simtul realitatii. V-ar fi de mare folos!” scrie Tismăneanu pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Tupeul astuia este tipica celor de seama lui. de ce il bagati in seama, ca si pe Base?

  2. Tismaneanu ca si Pacepa, sunt eterni, ca V.I.Lenin.

    Parintii lor au venit pe tancurile sovietice si au condus Romania comunista. Ei au huzurit in cartierul nomenklaturii din Primaverii si au studiat marxism-leninismul la Zoia Kosmodemianskaia in timp ce altii sapau la canal, dupa care au devenit, pe rand, dupa interes, comunisti dogmatici, capitalisti pasionati, americani „autentici”.

  3. Scenariu facut de ovreime,bineinteles.Daca Sefu profesoru e de capull lui,de fapt>?E cunoscut ca personalul care are de a face cu invatamintul preuniversitar sunt imbatati de drogu importantei de sine.Vedeti ca clientii acestor profesori,elevii sub 18 ani nu au personalitate fizica legala(au tutori sau parinti),asa ca se poate face orice si ignora orice in relatiille cu acestia.Asa ca asta a devenit un defect profesional si la Io-hanis.Io si io, atat …

  4. Numai să vedem cine o face ? Ăsta ce s-a născut pe scena războiului din Spania, unde tatăl său lupta în Brigăzile Roşii Revoluţionare, apoi crescut şi a dormit în patul cald al Kominteniştilor săi părinţi, ca la 40 de ani să se “orienteze” că nu mai e la modaă comunismul, l-a abandonat pe Moshe Marx şi Leon Trotzky l-a îmbrăţişat pe McCarty în USA care vedea comunişti în orice negru sau cubanez. Îl uitasem cât decât, pe activul tânăr comunist, ce era. Dar nu a dispărut. După dec. 1989, şi-a amintit că era comunist reformist, a revenit şi s-a gudurat pe lângă comunistul de omenie Iliescu, a făcut un ghişeft, dar f. repede să-şi schimbe afacerea, şi să o ia spre „dreapta- marinărească”, şi normal, pe dolari! Ce comeţ a inventat : Condamnarea comunismul! Cu tóate că patul cu cearceafuri roşii, şi miros de boşevism din care s-a sculat, era apropae integru, l-a părăsit. ……………. De ce acest cetăţeani străin, al USA, în venele căruia curge sânge comunist, are tuperu să dea lecţii, de orice natură ar fi, nu trebuie să le admitem!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998